A 2021-es évet meghatározó színkombinációk

A 2021-es évet meghatározó színkombinációk

A napsárga és a nyugtató szürke

A Pantone Intézet minden év elején kihirdeti az év színét. 2021-ben rendhagyó módon két színárnyalattal is előrukkoltak a szakértők, melyek az előrejelzéseik szerint uralni fogják a trendeket. Tartson velünk, válassza prémium beltéri nyílászáróinkat, melyekkel Ön is igazán trendivé varázsolhatja otthonát!

 

A világos napsárga és a nyugtató szürke lett a Pantone Intézet döntése alapján az év színe 2021-ben. Mindkét szín olyan hangulatot közvetít, amitől optimistának és feldobottnak érezhetjük magunkat. A 2021-es színek meggondolt koncepció alapján kerültek kiválasztásra, ugyanis tükrözik a világban zajló eseményeket, kifejezve, hogy az emberek melyik színben látják az erőt, a reményt és az összefogást. 

hegroup-napsarga-nyugtato-szurke-ev-szinei.jpg

A ragyogó és vidám sárga, az Illuminating, pezsgő, élettel teli, melegedő sárga árnyalat, amit mintha a nap energiái hatnának át. Az Ultimate Grey szürkesége a szilárd és megbízható elemek jelképe, amik örökkévalóak és szilárd alapot nyújtanak.” – fogalmazott a Pantone. 

 

Válasszon Sapeli® beltéri ajtóink számos változata közül, melyek között a trendi sárga és szürke árnyalatokat is megtalálja.

hegroup-sapeli-napsarga-evszine-pantone.jpg

hergroup-sapeli-elegant-beton-sedy-nyugtato-szurke-pantone.jpg  hergroup-sapeli-mera-dub-zimni-struktur-latente-pantone.jpg

Látogasson el bemutatótermünkbe személyesen!

7150 Bonyhád, Perczel Mór utca 84/B.