WO&WO
Prémium árnyékolástechnikai termékek 

Prémium termékek egyenesen Ausztriából


Az árnyékolástechnikai terén is mindig a legmagasabb minőségű márkákkal dolgozunk együtt. Legfőbb partnerünk a nyugat-európai piac egyik vezető márkája a WO&WO GmbH & CO, akik már 1950 óta folyamatosan fejlesztenek és gyártanak bel-, illetve kültéri árnyékoló termékeket. Többek közt jelen vannak Németországban, Svájcban és Franciaországban is.

WO&WO, több mint árnyékolás


A WO&WO árnyékolástechnika több, mint csak egy egyszerű ”sötétítés”. Minden árnyékoló egyedi rendelésre, az aktuális igényeknek megfelelően készül. A végeredmény egy robosztus és tartós termék, mely ötvözi a minőségi anyaghasználatot, praktikus megoldásokat és a nyugati precizitást.
Az árnyékolók stílusa, színválasztéka sokféle, így bármilyen épülettel remekül harmonizálnak. Ha ablakot, ajtót, erkélyt, télikertet vagy akár egy egész házat szeretne felszerelni, a WO&WO termékei között mindig megtalálható a megfelelő megoldás. 

Okosan, energiatakarékosan


A WO&WO árnyékolástechnika jelentős energiahatékonyságot kínál, amely hosszú távon csökkenti a kiadásokat. Az árnyékolók kiemelkedően védik az ingatlanokat nyáron a napfény és a hőség ellen, így mérsékelve a belső hőmérsékletet és a légkondicionálásra fordított költségeket. Ezzel szemben télen csökkentik a hőveszteséget, ezzel bent tartva a meleget az épületben, így az árnyékolók kiválóan hozzájárulnak az energiahatékonyság kialakításához. A motorosan vezérelt termékek szinte kivétel nélkül integrálhatók okosotthon rendszerekbe. Az ilyen megoldások segítségével automatizálhatjuk otthonunk árnyékolását, és ezzel energiahatékonyságát is jelentősen fokozhatjuk. 

Lapozzon bele a WO&WO katalógusba!

Többre kíváncsi? További érdekes tartalomért és tippekért tekintse meg katalógusunkat!

Letölthető dokumentumok

Minta dokumentum 1
Letöltés
Minta dokumentum 2
Letöltés
Minta dokumentum 3
Letöltés