Termékeink

KÜLTÉRI TEXTIL ÁRNYÉKOLÓK

Mindig a legjobb klímát otthonra

A WOUNDWO külső textilárnyékoló rendszerei minimalista stílust kölcsönöznek minden terasznak és homlokzatnak. A textilárnyékolók hatásos védelmet nyújtanak a napfény és a kíváncsi pillantások ellen, valamint színt és fényt hoznak az épületbe még a hidegebb évszakokban is. A ZIP-es rendszer magas szélállóságot és leengedett állapotban tökéletes védelmet nyújt a rovarok ellen is.  

TÍPUSOK


NORMÁL MEGVEZETÉSŰ TEXTILÁRNYÉKOLÓK:

A textilárnyékolók egy déli hangulatot biztosítanak lakóhelyiségekben, legyen az elhelyezve ablakon vagy erkélyajtón. Az árnyékolás és a hővédelem garantálva van, miközben a fényerő és az átláthatóság mértéke nem csökken. 

ZIP-ES MEGVEZETÉSŰ TEXTILÁRNYÉKOLÓK:

A speciálisan kifejlesztett ZIP-es megvezetésű textilárnyékolók folyamatosan feszes állapotban vannak az elvezetésben elhelyezett rugóknak köszönhetően, így nem keletkeznek széllökések okozta károk az árnyékolón. A szélstabilitás mellett az időjárási viszontagságok ellen is védelmet nyújt ez a rendszer, mely egyediséget jelent a hasonló termékekkel szemben. 

Előnyök


  • sodronyos vagy vezetősínes megvezetés
  • számos tokdesign (téglatest, félkör, vakolható doboz)
  • Lightview led rendszer
  • zip-es megvezetés
  • színek és designok széles választéka
  • szél-, fény- és esőérzékelő
  • számos működtetési lehetőség (kurblis, vezetékes motoros, rádió vezérlésű, napelemes motor)
  • Okos Otthon kompatibilitás és távirányítás

Színek, designok


Színek, designok

Tok, lefutók és a végzáró súly több, mint 200 RAL színben elérhető, de rendelhető fényes vagy akár struktúrált felületkezeléssel is. A 350 anyagból álló textilválasztékban természetesen megtalálható a fényáteresztő és a teljesen fényzáró (BlackOut) szövet is. A legtöbb tokba LED világítás integrálható, melynek használata sötétedés után meggátolja a kintről történő betekintést, valamint igazi ékköve lehet az ingatlannak.

Textilek


SATINE 5500

Kiváló hőszigetelés jellemzi, a napfény melegének 90%-át megszűri. A satiné szövés tükröződés elleni védelmet nyújt és biztosítja az optimális napsugárzás terhelést. Áttetszőségének köszönhetően nem rontja a kilátást és remekül ellenáll az időjárási viszontagságoknak.

LUMERA SOLIDS

Ezt a prémium textilt a különösen élénk színek jellemzik, melyek fényessége rendkívül hosszú ideig kitart. Ez az anyag nagyon sima és tömör textúrájának köszönhető, mely megnehezíti a kosz megtapadását (öntisztító hatás). A lumera solids textil emellett rendkívül víztaszító is, így nagy csapadéknak kitéve is sokáig megőrzi minőségét!

ACRYLIC SOLIDS

A speciálisan kezelt akril textilek kiválóan ellenállnak a szennyeződéseknek és a napfénynek, UV védő faktoruk 40-80 között mozog. Erőteljes színek széles skálájában kaphatóak, melyek között mindenki megtalálhatja a számára ideális változatot.

TWILIGHT

A Twilight anyagok poliészter szálakból készülnek. Az alumínium ötvözetű anyagstruktúra optimális védelmet nyújt a fény és a nap közvetlen sugárzása ellen, valamint biztosítja a könnyű szerkezeti összsúlyt is. A Twilight textilek minden textil árnyékolónak előkelő, modern megjelenést biztosítanak.

SOLTIS 92

A Soltis 92 egy igazi hőpajzs. A mikroventillációnak köszönhetően szabályozza a nap fűtő hatását és limitálja az üvegház effektust. A páratlan termikus teljesítmény csökkenti a légkondicionálás szükségességét az épületekben, és pozitív hatása van a ház teljes energia szükségletére. Ezenkívül a Soltis 92 egyedülálló áttetszőséget biztosít, tükröződés nélkül.

TEXGARD

A speciális textilkezelésnek köszönhetően ez az anyag felettébb hasznos tulajdonságokkal bír. Ezek közé tartozik a nehéz szennyezhetőség, magas vízállóság, és a csökkentett felületi feszültség. Ha a könnyű tisztíthatóság kiemelt szempont a Texgard textilek verhetetlenek.

Válasszon személyre szabott megoldást!


TÖBBFÉLE REDŐNYTOK


Válasszon a szögletes, modern redőnytok, az egyedi megjelenést kölcsönző lekerekített tok vagy a vakolható, láthatatlan tokozat közül!

SZÉLES SZÍN- ÉS ANYAGVÁLASZTÉK


Több mint 200 RAL keretszín és több mint 350 anyag közül választhatja ki az Önnek leginkább megfelelő kombinációt.

LED VILÁGÍTÁS


Több fényt szeretne a teraszra? A textil árnyékolókhoz opcionálisan Lightview világítási rendszer beépítése kérhető, mellyel könnyedén, egy gombnyomással szabályozható a fény erőssége.

OKOS VEZÉRLÉS


Maximalizálja a textil árnyékolók nyújtotta kényelmet! Kérje termékeinket okos vezérléssel! A WO&WO termékek szabadon integrálhatóak számos Okos Otthon rendszerbe.

Tekintse meg termékeinket működés közben!


NOVOLINE

ZIPLINE

ZIPLINE R120

ZIPLINE E120

NOVOLINE


Rendelhető kézi (kurblis) vagy motoros vezérléssel. Extrudált alumínium tok több elérhető méretben és formában. Öntartó vagy távtartó konzolos lefutósín, valamint sodronyos megvezetés is elérhető. Rendelhető kézi (kurblis) bagy motoros vezérléssel. Maximális terjedelem: 20m2, 6000x3000mm, 5000x4000mm, 3000x5000mm

ZIPLINE


A speciálisan kifejlesztett zipzár technológiás árnyékoló biztosítja, hogy a textil mindig optimálisan feszítve legyen, ezáltal nagyobb széllökések esetén is biztonságosan rögzítve marad, nem deformálódik és nem gyűrődik. Kiválóan alkalmas nagyobb felületek árnyékolására is. Csak motoros vezérléssel rendelhető. Extrudált alumínium tok több elérhető méretben és formában, látszó vagy vakolható kivitelben is. Öntartó vagy távtartó konzolos lefutósín megvezetéssel is elérhető. Maximális terjedelem: 20m2, 6000x3000mm, 5000x4000mm, 3000x5000mm