Termékeink

ZSALUGÁTEREK

Tradicionális árnyékolás modern köntösben

A zsalugáterek egyedülálló megjelenést biztosítanak a homlokzat számára és védenek a zord időjárási körülményektől is. Ha kint éppen nagyon meleg van, egy mozdulattal gondoskodhat a kellemes beltéri hőmérsékletről. Indítsa a napot a WOUNDWO alumínium zsalugátereivel! Minden termék masszív és robosztus, az extrudált alumínium porfestése hosszú élettartamot garantál. 

TÍPUSOK


TOLÓ ZSALUGÁTEREK:

A zsalugáterek tolópaneljei külön-külön vagy akár együtt (szimmetrikus vagy teleszkópikus) is működtethetők. Az alsó és felső vezető sínje egyszerű használatot biztosít a felhasználó számára. A tolózsaluk kézzel és motorral is vezérelhetők.

NYÍLÓ ZSALUGÁTEREK:

A nyíló zsalugáterek szintén gyorsan és egyszerűen nyithatók és zárhatók. Erre van lehetőség akár egy hajtókar segítségével az ablak kinyitása nélkül is. A termékek ROTO vasalatokkal és pántokkal vannak szerelve.
Gyártható egy-, kettő-, három- vagy négyszárnyú kivitelben.

Maximális terjedelem: 2400x2400mm

Előnyök


VÉDELEM A HŐ ÉS A HIDEG ELLEN:

Kitűnő hőszigetelő megoldást nyújtanak, hiszen a kinti nagy melegben is segítenek ideális hőfokon tartani a beltéri klímát. Növelik az ablakok és terasz ajtók hőszigetelő képességét, mellyel csökkenthető a fűtésköltség.

ENERGIAHATÉKONYSÁG:

A zsalugáter becsukott állapotban légréteget képez a szárnyak és a nyílászáró között, mely remekül szigetel, és meggátolja a téli hideg közvetlen bejutását az épületbe. Napközben beengedi a nap erejét, míg éjjel tartja a meleg levegőt a zsalugáter és a nyílászáró között.

MŰKÖDTETÉSI LEHETŐSÉGEK:

A tolózsalugáter paneljai külön-külön, vagy akár kombinálva, egyszerre is csúsztathatók. A tolózsalugáter motoros működéssel is szerelhető, mely távirányítóval vezérelhető. Az oldalra nyíló zsalugáterek esetében a kézi reteszelés vagy a kurblis működtetés közül lehet választani. Az utóbbi lehetőséget biztosít arra, hogy a nyílászáró nyitása nélkül is működtethető legyen az árnyékoló.

ROBOSZTUS ÉS TARTÓS:

A Wo&Wo zsalugáterek tartós, extrudált alumíniumból készülnek. A porszórt bevonat tovább növeli a zsalugáterek minőségét és megkíméli tulajdonosát a felületek folytonos újrafestésétől, hogy évekig gyönyörködhessen árnyékolójában.

BIZTONSÁG:

A zsalugáterek nem csak masszívak és strapabírók, de jelentős védelmet nyújtanak a betörések ellen is. Többféle zárási mechanizmust (standard pattintható zár, pántos zár) kínálunk hozzájuk, így mindenki kiválaszthatja a számára ideálisat.

HASZNÁLATRA KÉSZ RENDSZER:

Minden zsalugáterünket felszerelésre előkészítve értékesítünk, beleértve a szerelőkeretet és vasalatokat is, ezáltal is segítve ügyfeleinket, hogy vásárlás után már egy használatra kész rendszert kapjanak.

IDŐJÁRÁS ELLENI VÉDELEM ÉS ZAJCSÖKKENTÉS:

A zsalugáterek jelentősen tompítják a kívülről érkező hangokat, és szinte minden időjárási körülmények közt masszív védelmet nyújtanak a nyílászáróknak, ezzel meghosszabbítva azok élettartamát.

SZÚNYOGHÁLÓ:

Zsalugátereinkhez többféle szúnyogháló, rolós, nyíló keretes vagy toló keretes verzió is kérhető. Tartsa távol a nemkívánatos vendégeket, kérje Ön is hasznos kiegészítőnket!

Színek, designok


Színek, designok

Rendelhető bármilyen RAL színben, faerezetes (Holzstruktur), matt, fényes vagy akár struktúrált felületkezeléssel is. Elérhető fix lamellákkal, mozgatható lamellákkal, telitáblás kitöltéssel vagy spaletta betéttel. 

Válasszon személyre szabott megoldást!


TÖBBSZÁRNYÚ ZSALUGÁTER:


Nagyobb üvegfelületek vagy szűkös nyitási lehetőségek? Nem probléma! A Wo&Wo összecsukható, többszárnyú zsalugátereivel ez mind megoldható. Sőt mi több, használatukkal rengeteg helyet lehet megtakarítani.

KOMBINÁLHATÓ DIZÁJNELEMEK:


Nálunk mindegy, hogy fix vagy mozgatható lammellás, egybe táblás vagy osztott a zsalugáter szárnya, bármilyen variációban kérhetőek, kívülre-belülre, egyik és/vagy másik oldalra. Kombinálja kedvére a designelemeket és találja meg az igazit!

SPECIÁLIS FORMÁK:


Alumínium zsalugátereink elérhetőek félkör, illetve egyéb alakos, íves formában is. Ilyen esetekben a szárnyak felső része külön, teljesen sík kivitelben kerülnek legyártásra és egy lemeztoldattal csatlakoznak a szárny alsó, lamellás részéhez.

SZÍNEK:


Széles választékban elérhető standard színskálánkkal remekül kiemelhetőek a homlokzati nyílászárók. A zsalugáterek opcionálisan kérhetőek extra tartós, fokozottan időjárás-ellenálló színekben is, hogy minél tovább megőrizzék fényességük.

Tekintse meg termékeinket működés közben!


FL-S


 

A zsalugáterek tolópaneljei külön-külön vagy akár együtt (szimmetrikus vagy teleszkópikus) is működtethetők. Az alsó és felső vezető sínje egyszerű használatot biztosít a felhasználó számára. A tolózsaluk kézzel és motorral is vezérelhetők.

Rendelhető bármilyen RAL színben, faerezetes (Holzstruktur), matt, fényes vagy akár struktúrált felületkezeléssel is. Elérhető fix lamellákkal, telitáblás kitöltéssel vagy spaletta betéttel. Opcionálisan fogantyúk vagy zár is kérhető a termékekhez. Maximális terjedelem: fix lamellákkal 4000x3200mm, telitáblás kivitelben 4600x3200mm

FL-M


Szerelőkeretre szerelt nyíló zsalugáter. A szerelőkeret több méretben elérhető, illetve kérhető négy, vagy például ajtók esetében csak három oldalra. A gyári előfuratolás kérhető szemből, vagy a falkáva irányába.  A zsalugáterek csukott állapotban belülről zárhatók, nyitott állapotban pántrögzítővel vagy a homlokzaton táblatartóval fixálhatók.

FL-MIS


Az FL-MIS mindamellett, hogy a zsalugáterek minden előnyével rendelkezik, kiváló megoldást nyújt a rovarvédelemre. Az alumíniumból készült egy- vagy többszárnyú zsalugáter szerelőkertébe szúnyogháló integrálható. Elérhető típusok: Vertikális vagy horizontális rolós szúnyogháló, nyíló vagy toló szúnyogháló, illetve pliszé szúnyogháló.

FL-OM


Az FL-OM típusú zsalugáter nem rendelkezik szerelőkerettel, így az közvetlenül az ablakra szerelhető.