Termékeink

Economy LF 531


Az Economy LF531 gazdaságos tűzvédelmi ajtóelem, négyoldali vékonyfalccal. Alárendelt funkciójú, kevésbé frekventált épületrészekben, például fűtőhelyiségekben, pincejáratokban és géptermekben a legideálisabb alkalmazni. Az Economy LF531 EI 30-as tűzgátlással rendelkezik. Az ajtóelem univerzálisan változtatható jobbos-balos nyitásiránnyal rendelkezik.

Economy LF 561


Az Economy LF561 gazdaságos tűzvédelmi ajtóelem, négyoldali vékonyfalccal. Ugyanaz a típus, mint az Economy LF531. A különbség a két ajtóelem között a tűzgátlásban van. Az Economy LF561 nagyobb tűzgátlással rendelkezi, EI 60-nal. Ezt az ajtóelemet is hasonló helyiségekbe ajánljuk, mint a párját: alárendelt funkciójú, kevésbé frekventált helyekre (például fűtőhelyiség, pincejárat, gépterem).

Selection LF 621


A Selection ajtóelemek megbízhatóak, és sok mindent kibírnak, így tökéletes választás irodákba, privát lakásokba és az iparba. A Selection LF621 egy standard ajtóelem háromoldali vékonyfalccal, és EI 90 tűzgátlással. Egyszárnyú kivitelben elérhető, nyitásiránya pedig változtatható (jobbos-balos felhasználhatóság).

Selection LF 622


A Selection LF622 a Selection LF621 kétszárnyú változata, és az utóbbi ajtóelemmel megbízhatóság és tartósság terén is megegyezik. Ideális választás irodákba, privát lakásokba és az iparba is. A Selection LF622 háromoldali vékonyfalccal és EI 90 tűzgátlással rendelkezik. A nyitásirány változtatásának a lehetősége is biztosított, így az ajtóelem jobbos és balos felhasználhatósága is lehetséges.