Termékeink

SAPELI® MODERN BELTÉRI AJTÓK


A SAPELI® beltéri ajtói a legfrissebb trendek szerint készülnek, a sablonos és középszerű megoldásokat mellőzve. Ezért azoknak a partnereinknek, akik elegáns és egyben innovatív termékkel szeretnének dolgozni, a Modern ajtócsaládot ajánljuk. A beltéri ajtók fontos esztétikai szerepet töltenek be a mindennapok színpadán, ahol a friss és dinamikus formatervezés, valamint a színek variálhatósága főszereplővé emeli a SAPELI® modelleket. Az egyik legkedveltebb kollekció titka, hogy a klasszikus lakberendezés stílus elemenként is alkalmazható, miközben az egyedi tervezhetőséget is lehetővé teszi.

Elérhető modellek:

Appena: egyedi karakter ad az enteriőrnek.

Harmonie Komfort: egy exkluzív designer darab.

Lotos: nyugodtságot és fényt visz az otthonokba.

Modena: a félig üvegből készült ajtólap kortárs stílust közvetít.

Note: finom rendezettséget sugalló megjelenés.

Rede: geometrikus formák és precíz vonalak jellemzik.

Sapglass: optikailag megnöveli a belső teret.

 

 

Letölthető dokumentumok:

sapeli_katalog_2024_en_web.pdf
Bezárás

SAPELI® UNIVERSAL BELTÉRI AJTÓK


A SAPELI® Universal kínálatát azoknak a partnereinknek ajánljuk, akik olyan projekteken dolgoznak, ahol az egyszerű időtlenség és magas minőség az elsődleges szempont. Mindemellett a beltéri ajtó választásnál fontos, hogy a kiváló minőséghez kimagasló ellenállóság is társuljon, hiszen ez a nyílászáró típus a mindennapi használatnak van kitéve. A Universal termékcsaláddal a SAPELI® egy olyan kollekciót alkotott, ahol mindez a legmagasabb fokon valósul meg, miközben elegánssá és mégis letisztulttá varázsolja az otthonokat.

Elérhető modellek:

Domino: kiváló választás a szimmetriát és játékosságot kedvelőknek.

Elegant Komfort: egy tökéletes kiegészítő, mely egyszerre letisztult, elegáns és modern.

Kubika Komfort: egyszerű, de nagyszerű, zavaró díszítő elemek nélkül.

Mera Komfort: a cseh funkcionalista építészetből inspirálódott harmónia, forma és funkció között.

Talia Komfort: az ajtólap és üveg harmonikus találkozása, díszlécek nélkül.

Tenga Komfort: a változatosan elhelyezett furnérlapok játékossága teszi különlegessé.

Letölthető dokumentumok:

sapeli_katalog_2024_en_web.pdf
Bezárás

SAPELI® CLASSIC BELTÉRI AJTÓK


Ahogy az élet minden területén, úgy a belsőépítészeti trendekben is hódítanak az elmúlt korszakok divatjai. A SAPELI® Classic line bizonyítja, hogy a retro formavilág nem unalmas és elavult, hanem egy jól bevált megoldás, ami a mindenkori stílusokhoz igazodva örök kedvenc. Viszonteladó partnereink egy nosztalgikus időutazásra hívhatják ügyfeleiket a múltidéző termékekkel, melyek mind anyagmegmunkálásban, mind kialakításban a korábbi évek trendjeit elevenítik fel.

Elérhető modellek:

Bergamo Komfort: az olasz vidék romantikus hangulatát idézik.

Swing Komfort: a 30-as évek élet szeretetét testesítik meg.

Venecia Komfort: az íves üvegek és betétek rusztikus hatást keltenek.

Letölthető dokumentumok:

sapeli_katalog_2024_en_web.pdf
Bezárás

GLATT


A SAPELI® GLATT beltéri ajtók tökéletes választásnak bizonyulnak azok számára, akik az igazán magas ajtókat részesítik előnyben. Az ajtó teteje és a mennyezet közötti tér 100%-ban kitölthető, amely nemcsak rendkívül elegáns megjelenést biztosít, hanem optikailag is meghosszabbítja az ajtónyílást, ezzel nagyobb és szellősebb érzetet keltve. A GLATT ajtók üveges változatai a sötétebb szobákat és folyosókat is világosabbá varázsolhatják, így remek kiegészítői lehetnek azoknak a helyiségeknek is, amelyek kevesebb természetes fényt kapnak.

MAXIM


Aki egy igazán egyedi ajtót szeretne, annak a SAPIELI® MAXIM nagyszerű opció lehet. Az üveg és az alumínium kombinálása különleges megjelenést biztosít, hiszen ez az egyetlen olyan ajtó a portfólióban, amely nem fából készült. Az erős üveg egy eloxált alumíniumkeretbe lett elhelyezve, ezzel egy kiváló minőségű ajtót létrehozva, amelynek minden részlete nagy gondossággal készült. Az üveg festett kivitelben is elérhető, és a hatalmas színválasztéknak köszönhetően teljesen személyre szabható.

KUBIKA INDUSTRIAL


Az ipari formatervezés és a finom keretezés összhangja biztosítja a KUBIKA INDUSTRIAL ajtó kifinomult dizájnját. Tömör anyagból készült, amelyet ráccsal kiegészített fekete elemek egészítenek ki. Az ajtó fekete és fehér színben érhető el, emellett bármely RAL és NCS színben is rendelhető. Fekete rácsozása remekül illik akár a természetes furnérból készült ajtókhoz is. Az üvegválaszték tökéletessé teszi a műalkotást, amely hosszú éveken át díszíti majd a belső teret.