Termékeink

STRUKTURÁLIS ÁRNYÉKOLÓK

Esztétika és védelem egyesülése egy termékben

Az egyedi tervezésű strukturális árnyékolók esztétikai vonzerőt és hatékony védelmet kínálnak a nap káros sugarai ellen. Függőleges és vízszintes lamella választással, valamint dőlésszög beállítás lehetőségével ideális választás az építészeti tervezőknek, akik számára fontos a funkcionalitás és a design harmonikus egyensúlya.

TÍPUSOK


ICARUS:

Állítható dőlésszögével és léptékével könnyedén szabályozza a napfény behatolását. A lamellák elhelyezési lehetőségei között szerepel a függőleges vagy vízszintes elrendezés, alkalmazható homlokzati vagy üveg előtti szerelésre. Ideális választás építészeti tervezők számára.

Előnyök


  • beáramló napfény egyedi szabályozása
  • maximális beáramló természetes fény
  • mozgatható lamellák
  • az árnyékoló nem akadályozza meg a kilátást
  • hozzáadott érték minden épülettípus számára
  • számos kivitelben elérhető
  • vertikális és horizontális típusok

Színek, designok


Színek, designok

Ismerje meg egyedi strukturális árnyékolóink széleskörű színválasztékát és exkluzív designját, melyeket partnereinknek kínálunk bármely RAL árnyalatban. Engedje meg ügyfeleinek a kreatív szabadságot a tökéletes szín kiválasztásával, hogy árnyékolójuk tökéletesen harmonizáljon az épület homlokzatával és külső környezetével. A strukturális árnyékolóink magas minőségű anyagokból és egyedi tervezéssel rendelkeznek, biztosítva, hogy az árnyékoló tökéletesen illeszkedjen az otthonok stílusához és funkciójához. Fedezze fel a prémium lehetőségeket, amelyekkel növelheti ügyfelei elégedettségét és választékát a külső design terén!

ICARUS


A Renson Icarus strukturális árnyékoló egy egyedülálló megoldás az épületek számára, ami kombinálja az esztétikai vonzerőt és praktikusságot. Függőleges napsugárzás elleni védelmet nyújt, dőlésszög és lépték beállítással. Nagy mértékben csökkenti a napfény belső terekbe jutását, mindemelett a kilátást nem befolyásolja számottevő mértékben. Lehetőség van a függőleges vagy vízszintes elhelyezésre a lamellák esetében. Homlokzati vagy üveg előtti felszerelésre is van lehetőség. Kiváló választás építészeti tervezőknek.