Termékeink

KÜLTÉRI TEXTIL ÁRNYÉKOLÓK

Hatékony védelem a nap és szél ellen egész évben

A Renson kültéri textilárnyékolók magas minőségű és innovatív megoldásokkal, valamint a legújabb design trendekkel ötvözik a funkcionalitást és az esztétikát, így teremtve testreszabható, fenntartható és vonzó árnyékoló megoldásokat, melyek ideálisak mindenki számára.

TÍPUSOK


FIXSCREEN:

A Fixscreen kivételes nap- és szélvédelmet nyújt, a professzionális cipzár rendszernek és automatizált funkcióknak köszönhetően. Optimális beltéri klímát teremtenek, még akkor is, ha nem vagyunk otthon.

FIXSCREEN MINIMAL:

A Fixscreen Minimal kültéri textilárnyékoló modern és elegáns megjelenésével tökéletes kiegészítője bármely otthonnak, miközben kiváló hő- és fényvédelmet biztosít.

TOPFIX:

A Topfix textilárnyékoló új feszítési technológiával rendelkezik. Az innovatív rendszer kivételes szövetfeszítést biztosít, elkerülve a lobogást és szakadást extrém körülmények között is.

PANOVISTA:

A Renson Panovista, a 'láthatatlan építészet' jegyében született, ideális választás a széles sarok ablakok árnyékolására, a minimalista stílus kedvelőinek.

Előnyök


  • kivételes napvédelem
  • kiemelkedő szélstabilitás
  • rovarvédelem
  • zipzár rendszer
  • automatikus működés
  • kiváló és kivételes szövet feszültség
  • alkatrészek tökéletesen integráltak

Színek, designok


Színek, designok

Kültéri textilárnyékolóink széles palettája nemcsak színükben, hanem anyagaikban is változatosak, beleértve az üvegszálas és poliészter szöveteket. Az alumíniumkeretek szintén elérhetők számos RAL-színben, így partnereink zökkenőmentesen alkalmazkodhatnak ügyfeleik egyedi stílusához és színpreferenciáihoz. Egyedi választási lehetőségeink segítenek kielégíteni az ügyfelek igényeit, miközben a termékek kiváló minőségéből eredő bizalmat keltünk.

FIXSCREEN


A Renson által kifejlesztett Fixscreen kivételes napvédelmet és szélállóságot biztosít. A textilárnyékoló akár a 130 km/h-s szélsebességnek is kiválóan ellenáll. A professzionális cipzár rendszer megakadályozza a szövet szélhatásokra való érzékenységét bármelyik pozícióban, és zárt állapotban véd a rovarok ellen is. A kültéri textilárnyékolók optimális beltéri klímát teremtenek, miközben hatékonyan megakadályozzák a kellemetlen tükröződéseket és a vakító fényt. A Fixscreen árnyékolók teljesen automatizálhatóak, ezáltal extra kényelmet nyújtanak és megfelelő hőmérsékletet biztosítanak akkor is, ha nem tartózkodunk otthon.

FIXSCREEN MINIMAL


A Fixscreen Minimal kültéri textilárnyékoló tökéletesen illeszkedik bármelyik otthonhoz elegáns és modern megjelenésének köszönhetően, fokozva az épület hangulatát. Az oldalsó vezetősínek mindössze 2 cm szélesek, egymáshoz csatlakoznak, így sehol sem látszódnak a csavarok, és a vékony szövetmegvezetők is alig észrevehetőek. Ennek köszönhetően lesz ez a kültéri árnyékoló igazán esztétikus. Kiváló választás felújításhoz, utólagos felszerelésre és új építkezéskor egyaránt. A Fixscreen Minimal segítségével egész évben élvezheti a kellemes beltéri hőmérsékletet, hiszen kiváló hő- és fényvédelmüknek köszönhetően nem engedik be a belső terekbe a nap meleg sugarait.

TOPFIX


A Renson Topfix egy új feszítési technikával ellátott árnyékoló, ami nem csak a nap melegétől, hanem a széltől is kellőképpen véd. A méretei akár 12 m2-ig terjednek, és akár a 120 km/h-s szélsebességnek is ellenállnak. Az innovatív rendszer forradalmi megoldást jelent, mely biztosítja a szövet kiváló és kivételes feszültségét, még extrém körülmények között is. A Topfixnek köszönhetően a lobogó és szakadt szövetek a múlté. A kompakt tokméretek lehetővé teszik a tökéletes beépítést, legyen szó bármilyen épületről. A tok kiválóan alkalmazkodik az építészeti trendekhez, illetve biztosítja a többféle telepítési lehetőséget.

PANOVISTA


A „láthatatlan építészet” egy új trend, amely a minimalizmus irányába hajlik. A Renson Panovista tökéletesen alkalmazkodik ehhez a felkapott stílushoz. Az új fejlesztés ideális megoldást nyújt a széles sarok ablakok árnyékolására, ahol a hagyományos napellenzők használata nem lehetséges. A Panovista egy olyan textilárnyékoló, melyen nincsenek zavaró alumínium profilok és látszó sodronyok. Emellett az alsó záróléc is eltűnik a tokban, ha az árnyékoló teljesen fel van húzva. Így tud ez a megoldás szinte észrevétlenül illeszkedni a különböző építészeti kialakításokba. A rendszer mindkét oldala egyszerre működtethető, ezáltal biztosítva a praktikus használatot.