Termékeink

TOLÓZSALUGÁTEREK

Stílusos kültéri árnyékolási megoldások a tolózsalugáterekkel

A Renson tolózsalugáterek modern és sokoldalú megoldást kínálnak az épületek napvédelmi és esztétikai igényeinek kielégítésére. A különböző tolórendszerű panelek és mágneses pozíciózár lehetősége funkcionális és könnyen kezelhető rendszert biztosítanak.

TÍPUSOK


LOGGIALU:

A Loggialu fix vízszintes lamellái exkluzív árnyékolást nyújtanak, megőrizve a természetes fényt és kényelmes kilátást. A tolózsalugáter elegáns megjelenést kölcsönöz minden ablaknak, könnyen kezelhető, és minimális karbantartást igényel.

LOGGIAWOOD:

A Loggiawood tolózsalugáter széles választékban, kézi vagy motoros vezérléssel elérhető, láthatatlan rögzítőelemekkel, cédrus- vagy thermo és fa lamellákkal felszerelve. Mindezek magával ragadó építészeti designt nyújtanak.

LOGGIASCREEN:

A Loggiascreen Canvas tolózsalu panel ideális választás, ha minimalista megjelenést szeretne kölcsönözni az épület homlokzatának. A szövetárnyékoló hatékonyan árnyékol, kiválóan véd a nyári meleg ellen.

Előnyök


  • fix lamella vagy szövetes ponyva kivitelben elérhető
  • mágneses pozícióár
  • opcionális akasztós zár
  • könnyű kezelhetőség
  • kézi vagy motoros vezérléssel elérhető
  • minimális karbantartást igényelnek
  • hosszú élettartam
  • extra magánszférát biztosítanak
  • három féle toló rendszer

Színek, designok


Színek, designok

Ismerje meg a Loggialu, Loggiawood és Loggiascreen tolózsalugáterek széles színválasztékát és kifinomult designját! A Loggialu diszkrét megjelenésével eleganciát kölcsönöz minden ablaknak, míg a Loggiawood vöröscédrus lamellái rusztikus, mégis modern megjelenést teremtenek. A Loggiascreen masszív, mégis stílusos kivitelével a karcsú összképi megjelenést hangsúlyozza. Mindezek elérhetők a RAL színtér teljes skálájában, hogy minden stílushoz és igényhez megtalálja a tökéletes megoldást. Inspirációik valósággá válhatnak ezen kiváló minőségű tolózsalugáterekkel!

Válasszon személyre szabott megoldást!


KIVITEL

Fix lamella


A Loggia tolózsalugáterek fix alumínium kerettel rendelkező panelei egyedülálló fix lamellákkal kombinálva tartós és hatékony árnyékolást nyújtanak.

Szövetes ponyva


Loggia tolózsalugátereink kiváló minőségű szövetes ponyvával rendelhetők, amelyek változatos design- és színválasztékukkal számos módon testreszabhatók.

TÍPUS

Egyirányú csúsztatás


A tolózsalugáterek egyszerű kezelhetőségét az egyirányú csúsztatás lehetősége teszi teljessé, amely lehetővé teszi a panelek különálló mozgatását, a fény és árnyék optimális szabályozása érdekében.

Szimmetrikus csúsztatás


A szimmetrikus csúsztatás funkciója lehetővé teszi két panel egyidejű mozgatását külön pozíciókban, biztosítva a rugalmas árnyékolást és esztétikus megjelenést.

Teleszkópos csúsztatás


A teleszkópos csúsztatási lehetőség révén két vagy több panel egyszerre mozgatható, így különböző alakzatok és lamella orientációk alkalmazhatók, a maximális rugalmasság és funkcionalitás érdekében.

LOGGIA


A Renson Loggia tolózsalugáterek tolópanelek fix alumínium kerettel rendelkeznek, amelyekhez fix lamellák vagy szövetes ponyva is rendelhető. A panelek mágneses pozíciózárral vannak ellátva, lehetővé téve bármely kívánt helyzetben történő rögzítésüket. Opcionálisan a Loggia falát akasztós zárral is lehet rögzíteni, biztosítva az extra stabilitást. A Loggia kezelése rendkívül egyszerű, és három tolórendszerben elérhető. Az egyirányú csúsztatás lehetővé teszi a panelek különálló mozgatását, szimmetrikus csúsztatás, melynek köszönhetően két panelt egyszerre lehet mozgatni külön pozícióban is, és teleszkópos csúsztatás. Utóbbi esetben két vagy több panel össze van kapcsolva, mely lehetővé teszi azok egyszerre történő mozgatását. Különböző alakzatokban és lamella orientációban érhetők el: Paro, Paro Privacy és Plano modellek.