Termékeink

FALBURKOLATOK

Alumínium falburkolatok a kertek és otthonok egyedi megjelenéséért

A Renson falburkolatok innovatív, stílusos megoldásokat kínálnak az otthonok és a kertek designjának egyedi formálásához. Az alumíniumból készült burkolatok széles színpalettával és egyedi profilokkal rendelkeznek, teljes mértékben testreszabhatók. A gyors telepítést biztosító klipsz rendszerrel és a tartós, könnyen karbantartható alumíniummal a Linarte és Linius falburkolatok kiemelkednek a minőségi és esztétikai szempontokat szem előtt tartó megoldások közül.

TÍPUSOK


FÜGGŐLEGES HOMLOKZATBURKOLAT:

Az innovatív Renson Linarte függőleges homlokzatburkolat stílusos és testreszabható megoldást nyújt, lehetőséget adva az egyedi formatervezésre az otthonok és kertek esetében.

VÍZSZINTES HOMLOKZATBURKOLAT:

A Renson Linius vízszintes homlokzatburkolatok széles színpalettájával és egyedi profiljaival rendelkeznek, kiváló minőségű alumíniumból készülnek, és ideális választást nyújtanak a tartósság, esztétika és testreszabhatóság terén.

Előnyök


  • hosszú élettartam
  • modern megjelenés
  • biztonságot nyújt az otthonoknak
  • rugalmas felhasználás
  • ellenálló felületkezelés
  • könnyű karbantarthatóság
  • személyre szabható design
  • fa betétek elhelyezése
  • LED világítás

Színek, designok


Színek, designok

Törje meg az egyhangúságot és nyújtson exkluzív élményt ügyfeleinek a Renson falburkolataival! Kínálja számukra a lehetőséget, hogy az otthonukat személyre szabják és egyedivé tegyék a gazdag RAL színválasztékunk segítségével. Legyen szó klasszikus vagy kortárs stílusról, nálunk megtalálja az egyediség és minőség tökéletes harmóniáját.

LINARTE


A Linarte függőleges homlokzatburkolat egy innovatív és stílusos megoldás, amely végtelen lehetőségeket kínál otthonok és kertek designjának egyedi formálásához. A 100%-ban újrahasznosítható alumíniumból készült burkolat rendkívül ellenálló és könnyen karbantartható. Széles színpalettájának és egyedi alumínium profiljainak köszönhetően teljes mértékben testreszabható. Az integrációs lehetőségek gazdagsága, beleértve az ajtókat és garázskapukat is, további kreatív szabadságot nyújt. Az alumínium rendszer könnyű, de erős és tartós, ráadásul 100% -ban újrahasznosítható. A fa betétek és a LED világítás további lehetőségeket nyújtanak a függőleges burkolat egyedi megjelenésének kiemelésére.

LINIUS


A gyors telepítés a klipsz rendszernek köszönhetően biztosított. A termék sima, minimalista vonalakkal rendelkezik, és tökéletesen integrálható ajtókkal és garázskapukkal. Rugalmasan alkalmazható beltéri környezetekben is. Emellett kiemelkedően tartós, színálló és könnyen karbantartható. Az alumínium anyag 100%-ban újrahasznosítható, ami a környezetvédelem szempontjából is előnyös. A Linius rendszer két típusú profilból választható, és rengeteg RAL színben érhető el. Rejtett rögzítéssel rendelkezik minden rendszer, legyen az szellőzőréssel, vagy zárt lamellákkal ellátott. Ez a minőségi alumíniumburkolat hosszú élettartamot és problémamentes műszaki megoldás otthonának kiegészítésére.