Termékeink

REDŐNYÖK

Teljeskörű védelem a nem kívánt napfény ellen

A forró nyári napokon a redőny pajzsként védi meg beltéri helyiségeket a túlmelegedéstől. Drága klímaberendezések nélkül is elérhető a kellemes szobahőmérséklet. A téli fűtési időszakban napközben a redőny felhúzásával napenergiát használva tudjuk felmelegíteni otthonunkat. A redőnyök minden más árnyékolónál jobban közvetítik a biztonság és védettség érzését. A Wo&Wo által gyártott redőnyökkel biztosan megfelelhet vásárlói igényeinek.

TÍPUSOK


RÁÉPÍTETT, KÜLSŐ TOKOS REDŐNYÖK:

Ideális megoldás a túlmelegedés ellen, valamint az energia- és hőtakarékosságra. Elegáns és mégis könnyen beépíthető akár új épületről, akár felújított épületről van szó.

ALAKOS REDŐNYÖK:

A kívülre szerelhető alakos redőnyök ideálisak háromszög alakú vagy ferde ablakokra, valamint kombinálhatók a jelenlegi összes dizájnnal. Alkalmasak mind új, mind felújított épületre.

REDŐNYÖK FALKÁVÁBA:

Ezek a modellek elsődlegesen már meglévő falkávákba való beépítésre lettek tervezve. A rendszer lefutókkal rögzíthető. A redőnytok elvakolható.

Előnyök és kiegészítők


HIDEG ÉS MELEG ELLENI VÉDELEM

A Wo&Wo redőnyök extra szigetelést biztosítanak az ablakok és az üvegajtók körül, csökkentve a hőveszteséget és indirekt módon járulnak hozzá a fűtési költségek csökkenéséhez.

BIZTONSÁG

A leengedett redőnyök betörésgátló funkciót is biztosítanak, főleg olyan gyengepontokon, mint az ablakok és üvegajtók.

IDŐJÁRÁS- ÉS ZAJVÉDELEM

Az árnyékolás mellett hatásosak hangszigetelésnek is, valamint megvédik az ablakokat az időjárás viszontagságaitól. Az alumínium redőnylécek magas hőmérsékleten is deformáció nélkül teszik a dolgukat.

OKOS OTTHON KOMPATIBILITÁS

A Wo&Wo termékei számos Okos Otthon rendszerrel kompatibilisek – akár teljesen automatikusan, akár okostelefonon vagy távirányítással működtethetők.

MŰKÖDTETÉSI LEHETŐSÉGEK

A Wo&Wo redőnyök gurtnis, kurblis vagy motoros mozgatással működtethetőek. A széleskörű motorválaszték biztosítja a könnyed használatot.

  • A lehetőségek között megtalálhatóak a legmodernebb technológiával rendelkező motorok, mint az egyenáramú motor soft-start és soft-stop funkcióval.
  • Igazi okos megoldás az AIR rádió vezérlésű motor, ami láthatatlan integrációt tesz lehetővé az OkosOtthon rendszerbe.
  • A napelemes redőny nem igényel egyéb áramforrást vagy kábeles kivezetést. A motoros redőny esetében áramszünet esetén, vagy ha a napelemes/akkus lemerül, akkor a palást egy hajtószárral mozgatható.

SZÚNYOGHÁLÓ

Redőnyeink rolós és nyíló keretes szúnyoghálóval is kérhetőek. Egy rolós szúnyogháló előnye, hogy szinte láthatatlanul integrálható, a nyíló keretes szúnyogháló pedig tökéletes az erkély- vagy teraszajtókhoz.

Színek, designok


Színek, designok

Adjon különleges hatást a homlokzatnak, és válasszon 16 lamella színből és több mint 200 RAL színből a redőny vezetősínjének és tokjának. A széles színpalettának köszönhetően mindenki egyedi igényei szerint formálhatja redőnyét.

Válasszon személyre szabott megoldást!


EGYEDI REDŐNY DIZÁJN


Wo&Wo redőnyök, választható négyszögletű, kerek vagy szintben szerelt dobozzal. Tetőablak vagy háromszögletű ablak? Sebaj! Egy integrált szúnyogháló ideális kiegészítője lehet a redőnynek.

EXTRUDÁLT VAGY HENGER ALAKÚ TOKOZAT


Az extrudált doboz robosztusabb, mivel egy erősebb anyagból készül; ugyanakkor speciális színekben is kérhető. A henger formájú dobozok kisebb anyagvastagsággal rendelkeznek, 7 standard színben érhetők el.

SZÁMOS TOKKIALAKÍTÁS


A redőnydoboz szögletes, félkör alakú vagy vakolható tokkal is kérhető. A szögletes alakú tok tökéletesen beilleszthető a falnyílásba és jól passzol az egyenes vonalú építészeti stílussal. A félkör alakú tokot gyakran alkalmazzák a homlokzat dizájn elemeként, mivel a doboz alakja felhasználható arra, hogy egy plusz elemet adjon az épület dizájnjához. A vakolható tok integrálható a homlokzatba, így kívülről egyáltalán nem látható.

SZÉLES SZÍNVÁLASZTÉK


A redőnyléc színe 20 színből választható ki, míg a lefutók és takarólemezek színét több, mint 200 RAL színből választhatják ki ügyfeleink.

Tekintse meg termékeinket működés közben!


NOVOSTYLE

VOKA 120

VOKA R120

NOVOSTYLE


 

A NOVOSTYLE egy külső tokos, íves kialakítású redőny, mely ideális utólagos felszereléshez is. Minden ízlésnek megfelelő harmonikus formavilággal rendelkezik. A redőnylamellák és az ablaküveg közti nagy távolságnak köszönhetően a redőny segít az energia megtakarításában, és kiválón szabályozza a klímát is. A légréteg a hőszigetelés mellett kiválóan hangszigetel. Speciális tulajdonságai kiemelik a többi redőnyfajta közül: A redőny lamellák külső oldalának tisztítása belülről is lehetséges. Beépített feltolásgátlóval rendelkezik. Vezetősínek kívülről nem látható csavarkötéssekkel rögzíthetők. Több fajta módon lehet vezérelni a NOVOSTYLE redőnyöket: kézi vezérlés, távirányítós vezérlés vagy okos otthon általi irányítás. Motoros mozgatás esetén akadály érzékelés biztosított, valamint az elektromos csatlakozás az egyedi kialakításnak köszönhetően a vezetősínben megoldott. Elérhető 140mm, valamint 170 mm-es 2 részes alumínium tokkal, valamint 47 x 78 mm-es standard vezetősínnel.

Maximális mérethatárok: 3000x2100mm, vagy 2600x2500mm.

VOKA


A különböző dobozgeometriáknak és méreteknek köszönhetően a VOKA sorozat redőnyei tökéletesen alkalmazkodnak minden építészeti stílushoz, emellett helyet hagyva még egyéb tervezési ötleteknek. Az extrudált alumíniumból készült redőnytokok elérhetőek kerek, szögletes és vakolható kivitelben is. Motorral és napenergiával is működtethető, kézi vezérlés esetén pedig választható gurtni, zsinór vagy kurbli is. Elérhető 125; 138; 150; 165; 180; 205mm-es alumínium tokkal, valamint 53 x 39 mm- es standard vezetősínnel. Maximális mérethatárok: 3000x2100mm, vagy 2600x2600mm, vagy 2300x2800mm.

VOKA-SLOPE


A WO&WO szokatlan ablakformákhoz is kínál árnyékolási lehetőséget. A VOKA-SLOPE egy kívülre szerelhető alakos kivitelű redőny, amely kiváló megoldás háromszög, valamint 0,5° és 45° közötti aszimmetrikus ablakokhoz. Ezek a modellek vizuálisan is tökéletesen passzolnak a VOKA sorozat többi redőnyéhez. Az extrudált alumíniumból készült redőnytokok elérhetőek kerek, szögletes és vakolható kivitelben is. Távirányítós és okos otthonos vezérlésre egyaránt alkalmas. 16 szín áll rendelkezésre a redőny lamellák, 6 RAL szín pedig a redőny tok és vezetősín esetében, de egyedi igény esetén különleges színek is kérhetők. Elérhetőek 138; 150; 165; 180; 205 mm-es tokkal, valamint 53 x 22 mm-es standard vezetősínnel. Maximális mérethatárok: 2800x2300mm, vagy 2100x3000mm, vagy 1600x3700mm.

AROS100


Az AROS100 már meglévő kávába történő beépítésre alkalmas, melybe ez az öntartó redőny közvetlenül van felszerelve, tokozat nélkül. Kurblival és rádióvezérlésű motorral működtethető. Az alumínium lamellákból 16 szín áll rendelkezésre, de a redőny tokból és vezetősínből több mint 200 RAL szín válaszható. Standard vezetősín 45 x 22 mm-es méretben érhető el. Maximális mérethatárok: 3000x2270mm vagy 1800x3700mm.