SAPELI
egyedi gyártású, prémium minőségű ajtók

Kimagasló minőségű és innovatív megjelenésű ajtók egyedi igényekhez igazodva


Portfóliónkban a cseh, prémium kategóriás SAPELI® ajtók széles választéka is megtalálható, hiszen azt valljuk, hogy ahány otthon és ahány ízlés, annyi ajtó. A kifinomult stílust, eleganciát és letisztultságot kifejező termékeket leginkább azért kedvelik partnereink, mert nem csak egy ajtót jelentenek, hanem egy éket is, ami kimagasló ellenállóságának köszönhetően évtizedekig díszíti az otthonokat.

Előnyös tulajdonságaival magasan kitűnik a piac többi terméke közül


Mivel a SAPELI® ajtók egyedi termékek, így minden enteriőrrel harmonikus megjelenést alkotnak anélkül, hogy tömegcikk-hatást keltenének. A természetes és mesterséges küllemmel rendelkező bejárati és beltéri ajtókat 3 stílusba rendeztük, ami mintegy 16 modellt és közel 300 ajtó-típust foglal magába. Partnereink munkáját az egyedi tulajdonságokon túl azzal is segítjük, hogy a SAPELI® termékeket helyiséghez illeszkedő ajtókialakításokkal gyártatjuk le, ezzel garantálva a tényleges tökéletességet.

Tekintse meg SAPELI® ajtóinkat bemutatótermünkben!


Meglévő és leendő partnereinket is arra biztatjuk, hogy látogassanak el a bonyhádi telephelyünkön kialakított bemutatótermünkbe, ahol első kézből ismerhetik meg a forgalmazásunkban kapható termékeket a technikai ajtóktól egészen a lenyűgöző beltéri üvegajtókig. A személyes találkozó további előnye, hogy szakértő kollégáink készséggel válaszolnak a felmerült kérdésekre és segítenek, nehogy elvesszen a SAPELI® ajtók végtelen kínálatában. 

Lapozzon bele a SAPELI katalógusba!

Többre kíváncsi? További érdekes tartalomért és tippekért tekintse meg katalógusunkat!

Letölthető dokumentumok

SAPELI ajtókatalógus 2024
Letöltés