Termékeink

SZÚNYOGHÁLÓK

Megbízható kiegészítők a kéretlen betolakodók ellen

A WO&WO széles választékban kínál szúnyogháló megoldásokat. Ezek a termékek abban emelkednek ki a piacon megtalálható szúnyoghálók közül, hogy minden nyílászáró típushoz találnak megfelelő megoldást, köszönhető ez a sokféleségüknek és a precízen kidolgozott, minden szerelési helyzethez igazodó profiloknak és alkatrészeknek. Egyes típusok stabil és tartós szerkezetükkel járulnak hozzá a zavartalan légáramláshoz, míg vannak olyan szúnyoghálók, melyek helytakarékos megoldásukkal válnak kecsegtető választássá. A gyors és egyszerű használat mellett minden szúnyogháló magas minőséggel rendelkezik, így tartósan biztosítja a rovarmentes életet.

TÍPUSOK


FIX SZÚNYOGHÁLÓK:

A fix szúnyoghálók kiváló védelmet nyújtanak az ablakok és ajtók esetében a rovarok távoltartása ellen, miközben lehetővé teszik a friss levegő áramlását. Sokféleségük és tartós kivitelezésük hozzájárul a nyugodt és zavartalan légkörhöz az ingatlanban.

LENGŐ SZÚNYOGHÁLÓ AJTÓK:

A lengő szúnyogháló ajtók könnyen nyithatók és zárhatók, így tökéletes megoldást kínálnak teraszajtón való használatra. A stabil szerkezet és a megbízható rovarvédelem garantálja a kellemes és nyugodt környezetet anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötni a friss levegő élvezetében.

NYÍLÓ SZÚNYOGHÁLÓK:

A nyíló szúnyoghálók intelligens kialakítása lehetővé teszi a könnyű kezelhetőséget, így egyszerűen lehet kinyitni és bezárni. A megbízható rovarvédelem mellett a friss levegő zavartalan áramlását és a könnyű átjárást is biztosítják.

PLISZÉ SZÚNYOGHÁLÓK:

A kiváló minőségű anyagokból készült pliszé szúnyoghálók tartósak és esztétikusak, hozzájárulva az épület eleganciájához. A vízszintes nyitás és zárás lehetővé teszi a könnyű használatot és a rovarmentes környezetet.

ROLLO SZÚNYOGHÁLÓK:

Az egyedi tekercselő mechanizmus lehetővé teszi a szúnyogháló könnyed fel- és lehúzását. Gyors, egyszerű és egyéni igényekre szabható használatuk teszi igazán kedveltté ezt a megoldást. 

TOLÓ SZÚNYOGHÁLÓ AJTÓK:

A toló szúnyogháló ajtók praktikus és helytakarékos megoldást nyújtanak a terasz védelmére a rovarok ellen. Az egyszerű oldalirányú csúsztatás lehetővé teszi a zavartalan be- és kilépést, a stabilitás és a könnyű kezelhetőség pedig garantálja a hosszú távú elégedettséget.

Előnyök


  • prémium minőség
  • tartós anyaghasználat
  • vegyszermentes megoldás a rovarok ellen
  • a legtöbb árnyékolástechnikai eszközzel kombinálható
  • színek és designok széles választéka

Színek, designok


Színek, designok

A WO&WO szúnyoghálók 20 standard színben érhetők el, de ha ezek közül nem sikerül a megfelelőt megtalálni, akkor több mint 200 RAL szín közül választhat még az alapszíneken kívül, hogy az összhatás tökéletes legyen. A hálók esetében is több lehetőség közül lehet választani. Elérhető üvegszálas, átlátszó, pollenvédő, poliészter, rozsdamentes acél és HF elektroszmog háló is. Így szúnyoghálója teljes egészében egyéni igényeire szabható.

Válasszon személyre szabott megoldást!


SZÁMOS HÁLÓTÍPUSSAL KÉRHETŐ


Válasszon igényei szerint a rozsdamentes acélháló, az üvegszálháló, a hipoallergén pollenvédő háló vagy a rendkívüli szakadásállósággal bíró macskaháló közül!

SPECIÁLIS VÁLTOZATOK


Az olyan otthonokra is gondoltunk, ahol házikedvencek élnek. Prémium rovarhálóink kutya vagy macskaajtóra szerelhető kivitelben is elérhetőek.

EGYEDI IGÉNYEKHEZ IGAZODÓ KÜLÖNLEGES FORMÁK


Háromszögletű vagy lekerekített ablak? A WO&WO szúnyoghálók számos formában elérhetőek, tökéletesen illeszkednek a nyílászárók geometriájához.

SZÉLES SZÍNVÁLASZTÉK


A WO&WO rovarhálókat 20 standard színben kínáljuk. Egyedi megrendelésre pedig további 200 RAL szín közül választhatnak ügyfeleink.

FIX SZÚNYOGHÁLÓK


A WO&WO fix szúnyoghálók állandóan rögzítettek, ideálisak olyan területeken, ahol a rovarok távol tartása és a friss levegő áramlásának biztosítása fontos szempont. A fix szúnyoghálók rendkívül tartós anyagból készülnek és jól ellenállnak az időjárás viszontagságainak, aminek köszönhetően igen hosszú élettartammal rendelkeznek. A szúnyoghálók automatikus ajtózárással vannak ellátva, amik a kényelmes és egyszerű használatot biztosítják. Emellett a párnázott forgóajtóknak köszönhetően a zárás hangtalan és sima.

LENGŐ SZÚNYOGHÁLÓ AJTÓK


A lengő szerkezetű szúnyoghálók tökéletes védelmet nyújtanak a rovarok ellen. A használt billenő szerkezet speciális kialakítása rendkívül erős és masszív keretet biztosít, melynek köszönhetően akár 2,6 méteres szélességű rendszerekhez is használható a szúnyogháló. A lengőajtós rovarhálókat a nagy nyitási szög teszi vonzóvá, ami kérhető akár önmagától záródó kivitelben is. A lengőajtó nyitása és zárása forgócsuklós zsanérokkal történik.  Ez a "konzolos szerkezet" nagyon stabillá teszi a lengőajtót, és 0°-tól 120°-ig terjedő nyitási szög lehetséges. A lengőajtó ideális választás, ha sokszor megyünk ki-be például a teraszon, mivel ezek az ajtók mind befelé, mind kifelé nyithatók, és szeles időben is jól működnek.

NYÍLÓ SZÚNYOGHÁLÓK


A nyíló szúnyoghálók praktikus megoldást nyújtanak a rovarok távoltartására. Könnyen nyithatók és zárhatók, lehetővé téve a friss levegő áramlását és a kellemes klímát a belső térben. Olyan terekben érdemes a használatuk, ahol gyakori az átjárás, például a teraszon.  Előnye, hogy könnyen kezelhető az automata ajtózárnak köszönhetően, ami gondoskodik az egyszerű és kényelmes zárásról. Kilincsprofilja lehetővé teszi a kétoldali használatot. Kutya- macska kibúvóval bővíthető. A szúnyoghálók pontosan illeszkednek az ablakokhoz vagy ajtókhoz, prémium kivitelezésük pedig garantálja a hosszú élettartamot.

PLISZÉ SZÚNYOGHÁLÓK


A pliszé szúnyoghálók különleges megoldást kínálnak a rovarok elleni védelemre. Vízszintesen nyithatók és zárhatók, így helytakarékos megoldást nyújtanak. A pliszé szúnyoghálók rendkívül sokoldalúak és praktikusak, egyedi kialakításuk lehetővé teszi, hogy könnyedén illeszkedjenek bármilyen ajtónyíláshoz vagy ablakhoz. Kilincsprofilja lehetővé teszi a külső és belső kezelést egyaránt, valamint mivel függőlegesen végig fut a szerkezet oldalán és bármilyen magassági pozícióban kezelhető, ideális gyermekek számára is. Működtetése halk, lehetőség van az alsó vezetősínt a nyílászáróra vagy a padlóra is rögzíteni, akár ferde változatban is, ha a helyszín úgy kívánja meg. A szúnyogháló anyaga kiváló minőségű és ellenálló, megakadályozza a rovarok bejutását, miközben szabad áramlást biztosít a levegőnek.

ROLLO SZÚNYOGHÁLÓK


A rolós rovarhálók a legelterjettebbek a szúnyoghálók közül és ezeket alkalmazzák leggyakrabban különböző árnyékolókkal kombinálva. A WO&WO rolós rovarhálók telepíthetők például redőnyök, zsaluziák, de akár zsalugáterek kiegészítőjeként is. Ezek az integrálható rendszerek, úgy vannak kialakítva, hogy az utólagos szerelés esetén is egyszerű és gyors megoldást biztosítsanak. Ezenkívül egy speciális kefefelületi rendszer garantálja a magas szintű stabilitást szeles időjárási körülmények esetén is. A fogantyúprofil vízszintes rugós reteszeléssel van kialakítva a könnyű és biztonságos kezelhetőség érdekében. A tok speciális kialakításának köszönhetően a rovarok nem tudnak bejutni a szúnyogháló belsejébe, ezzel is garantálható a termék hosszú élettartama.

TOLÓ SZÚNYOGHÁLÓ AJTÓK


Az eltolható rovarháló rendszerek használata teraszajtók esetében népszerűek, különösen akkor, ha nagy ajtónyílásokat, akár 7 méter szélességet kell lefedni. Használata egyszerű, hiszen a szárny könnyedén eltolható oldalra, és az opcionálisan kialakított csúsztatható keretben a mélyedés lehetővé teszi a lábbal történő vezérlést is. A csapágyakkal felszerelt görgők biztosítják, hogy az elmozdítható részek egyetlen érintéssel könnyedén csússzanak. A keskeny sínprofil miatt 14mm-es beépítési mélység valósítható meg. Az állítható magasságú vezetősín görgő segítségével akár 8mm-es szárnyeltolódás is kiegyenlíthető.