Termékeink

REVER


A REVER többfunkciós ajtók egyedi méretben is rendelhetőek. Olyan helyiségekbe ajánljuk ezeket az ajtókat, ahol a cél a biztonság és a költséghatékonyság. Tökéletes választás alagsorokba, technikai, mellék- és tároló helyiségekbe. Egyedi rendelés esetén bármilyen RAL színben kérhetőek.

A REVER ajtók raktárkészletről többcélú kivitelben rendelkezésre állnak.

További tokválaszték (rendelés esetén):

SPEED ÁTFOGÓ TOK: utólag szerelhető átfogó tok fix falvastagsággal, horganyzott acéllemezből

SAROKTOK ÉS ELLENTOK: utólag szerelhető átfogó tok állítható falvastagsággal, horganyzott acéllemezből

UNIVER


Az UNIVER tűzgátló ajtókat például iskolákba vagy kórházakba ajánljuk, ahol elvárás az erős igénybevételű ajtó. Az egyébként standard méretű ajtóelem egyedi méretben is rendelhető. Egyedi rendelés esetén bármilyen RAL színben kérhetőek. 

A UNIVER ajtók raktárkészletről többcélú és tűzgátló kivitelben is rendelkezésre állnak.

Tok:

Az tűzgátló ajtók 4 oldalon körbefutó saroktokkal redelkeznek, horganyzott acéllemezből. Az alsó tokrész igény esetén eltávolítható, rögzíteni falazókarmokkal lehetséges (dübelezve vagy betonozva).

PROGET


A PROGET tűzgátló ajtók egyedi méretben is rendelhetőek. Olyan helyekre ajánljuk, ahol a legjobb minőségű tűzzáró ajtókra van szükség, például metró állomásokba, repülőterekre vagy ipari üzemekbe. Egyedi rendelés esetén bármilyen RAL színben kérhetőek. 

Tok:

Saroktok horganyzott acéllemezből, mely 3 részben kerül szállításra (sarokelemek, csavarok, alsó összekötő lemez) és a helyszínen történő összeszereléshez elő van késztve. Az ellentokok kérhetőek fix vagy állítható falvastagsággal. 

További tokválaszték (rendelés esetén):

ÁTFOGÓ TOK: többcélú ajtók, valamint tűzgátló EI2 60 ajtó esetén rendelhető, utólag szerelhető átfogó tok horgonyzott acéllemezből, saroksoroló profilokkal csomagolva, előfuratolt csavarhelyekkel és alsó összekötő lemezzel

BLOCK TOK: többcélú ajtók, valamint tűzgátló EI2 60, EI2 120, EI2 90 ajtók esetén rendelhető, horganyzott acéllemezből álló, 3 részben szállított tok, mely a helyszínen történő összeszereléshez elő van készítve (sarokelemekkel, csavarokkal, alsó összekötő lemezzel)

SAROKTOK ÉS ELLENTOK: többcélú ajtók, valamint tűzgátló EI2 60, EI2 120, EI2 90 ajtók esetén