Termékeink

KAROS NAPELLENZŐK

A terasz itt kezdődik!

A WO&WO árnyékolástechnikai megoldásai közé tartoznak a karos napellenzők is, melyek bármilyen felületre könnyen felszerelhetők: homlokzatra, mennyezetre vagy szarufára. A karos napellenzők is költséghatékony árnyékolási megoldást biztosítanak, hiszen csökkentik az árnyékolt homlokzaton a hűtés szükségességét. 

TÍPUSOK


NYITOTT NAPELLENZŐK:

A nyitott napellenző rendszereket elsősorban a meglévő szerkezeti elemek alatt, védett helyen érdemes alkalmazni, és szükség esetén esővédő tetővel célszerű védeni az időjárástól.

FÉLTOKOZOTT NAPELLENZŐK:

A félkazettás napellenző esetében behúzott helyzetben a szövet védve van az időjárási tényezőktől, ezzel segítve a használatát és növelve a karos napellenző élettartamát.

TOKOZOTT KAROS NAPELLENZŐK:

A teljesen zárt kazettát tartalmazó kialakítás jelentősen meghosszabbítja a napellenző élettartamát, és lehetővé teszi a nyílt helyeken való használatot is, mivel mind a napellenző szövete, mind a csuklós karok teljesen visszahúzódnak a tokba.

Előnyök és kiegészítők


TOKOZOTT VAGY NYITOTT, SZABADZÁRÓDÁSÚ

A karos napellenzők elérhetőek nyitott, féltokozott vagy teljesen zárt kivitelben is. Mindegyik könnyű használatot biztosít, más-más előnyökkel.

ÁRNYÉKOLÓ FELSZERELÉS HATÁROK NÉLKÜL

A napellenzők bárhova felszerelhetők, új és felújított épületekre egyaránt, falra, mennyezetre vagy szarufákra. 

ÁRNYÉKOLÁS ÉS VÉDELEM

A karos napellenzők hatékonyan szűrik a napsugárzást felülről, és hűvös, árnyékos hellyé varázsolják a teraszt, hősugárzás nélkül, mely csökkenti a hűtés szükségességét.

MŰKÖDTETÉSI LEHETŐSÉGEK

Elérhetőek kézi hajtókar, vezetékes vagy rádióvezérlésű motor, illetve IO homecontrol rendszer kivitelben is. Utóbbi zökkenőmentes integrációt tesz lehetővé az intelligens otthon rendszerébe.

OKOS OTTHON KOMPATIBILITÁS

A termékek rugalmasan telepíthetők, és az intelligens otthoni rendszerek széles skálájával kompatibilisek – akár teljesen automatizáltak, akár telefonról vagy távirányító segítségével is működtethetők.

RÉSTAKARÓ

Sorolt napellenzők közötti hézag, a réstakaró kiegészítő funkcióival lefedhető. A réstakaró megakadályozza a napsugárzást a csatlakozott rendszerek egyes fesztávjai között.

NAPENERGIA

A napelemes motorok tápcsatlakozás nélkül is lehetővé teszik a motorizálást, így ennek hiányában is élvezheti a motoros árnyékolás luxusát. A beépített akkumulátorral ellátott napelem tökéletes kiegészítője ennek a termékkialakításnak.

SZÉL-, FÉNY- ÉS ESŐÉRZÉKELŐ

A karos napellenzők automatikusan visszahúzódnak vagy kinyúlnak, ha a szélerősségre és a fényintenzitásra vonatkozó határértékek túllépésre/csökkenésre kerülnek. Emellett Ön is könnyen szabályozhatja, hogy hogyan reagáljon a napellenző az esőre.

ERŐS KAROK

A WO&WO karos napellenzői kifejezetten erős karokkal rendelkeznek. A karokban található kettős rugós mechanizmus optimális és hosszan tartó feszítést biztosít.

HŐSUGÁRZÓ EGYSÉG

A nagy teljesítményű, infravörös sugárzó fűtőegységeinkkel, melyek akár a termékhez, akár a homlokzathoz lehetnek rögzítve, stílusosan, és kellemesen biztosítják esténként a meleget a napellenző alatt.

FÉNYCSÍK

Legtöbb napellenzőnkhöz rendelhető integrált, vagy a tok aljára szerelhető LED világítás, valamint infravörös fűtőpanel is.

ESŐVETŐ

A napellenző esővető tulajdonsága megakadályozza, hogy az esővíz átjusson az anyagon, így teraszunk és bútoraink szárazon maradnak még a legrosszabb időjárásban is.

Színek, designok és textíliák


Színek, designok és textíliák

A több mint 200 RAL szerkezeti szín és a több mint 350 szövet közül garantáltan megtalálhatja a kedvenc napellenzőjét, bármilyen elképzelése is van. Szinte minden mérethez és stílushoz létezik tökéletes napellenző modell.

Válasszon személyre szabott megoldást!


LED VILÁGÍTÁS


Tegye egyedivé karos napellenzőjét extra kiegészítőkkel! Árnyékolóinkhoz opcionálisan LED világítás is kérhető. Látványos és hasznos.

EGYEDI SZEGÉLYEK


Napellenzőinknél nagy gondot szántunk az esztétikumra is. 6 különböző forma és széles színválaszték közül választhatja ki, hogy miként nézzen ki árnyékolójának szegélye.

VARIOVOLANT ÉS VARIOMOTIO


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent dictum, leo id maximus laoreet, sapien mauris eleifend tellus.

FŰTŐEGYSÉG


Annak érdekében, hogy a terasz vagy erkély nyújtotta hangulatot a hűvösebb estéken is élvezni lehessen, karos napellenzőink nagy teljesítmény infravörös sugárzó egységgel is felszerelhetőek.

Tekintse meg termékeinket működés közben!


TRENDLINE SMARTBOX

SWINGLINE


A filigrán napellenző jó ár-érték arányú megoldás erkélyekre, loggiákra és kisebb teraszokra. Könnyen felszerelhető falra, mennyezetre, vagy akár gerendára is. Erre a termékcsoportra 3 év gyári garanciát biztosítunk.

TRENDLINE


Az univerzális és magas minőségű karos napellenző korszerű designnal rendelkezik. Az erős és tartós TRENDLINE karok a már bevált PUR-bevonatú, 4 darabos csigarendszerrel vannak ellátva, ami optimális ernyőszövet-feszítést biztosít. Állítható az ernyő dőlésszöge, falra, szarufára és mennyezetre szerelhető 5°-40°-os dőlésszögben, és könnyen vezérelhető az intelligens rendszerének köszönhetően. Erre a termékcsoportra 5 év gyári garanciát biztosítunk.

TOPLINE


A TOPLINE karos napellenzők igazi túlélők, nagy méretekben készülnek, magas minőséggel és 7 év garanciával rendelkeznek. Szintén falra, szarufára és mennyezetre szerelhető fel a szerkezet, 5°-40°-os dőlésszögben. Standard IO homecontorol rádiómotorral van felszerelve, opcionálisan elérhető fali kapcsolós vezérléssel is, illetve kurbli működtetéssel is.