HOPPE
Ablak- és ajtókilincsek a piacvezetőtől

Esztétikus ablak- és ajtókilincsek, melyek minősége a tapintásban is érződik


A HOPPE termékeit Európában gyártják olyan létesítményekben, melyek megfelelnek a minőségügyi nemzetközi szabványoknak. A színvonalas, környezetbarát produktumokat egységes vizuális megjelenés jellemez, amelyhez többek között füstgátlóság, kulcsos zár és felhasználóbatár kezelhetőség társul, mindez pedig alacsony árkategóriában. A HOPPE minden ajtó- és ablak mechanizmusra 10 év garanciát vállal. A kilincsek alapos tesztelésen esnek át, melyek eredményei túlmutatnak a DIN EN 1906 vagy a RAL-GZ 607/9 követelményeken, így a termékek megbízhatóak és tartósak. Mindemellett nagy figyelmet fordítanak az energia-megtakarításra is.

Kiemelt védelem és kényelem


A HOPPE ajtó- és ablakkilincsek sokkal többet kínálnak, mint az ajtók és ablakok nyitását és zárását. Termékkínálatukban alumíniumból, sárgarézből, poliamidól és rozsdamentes acélból készült vasalatok találhatóak meg. A vállalat saját maga fejleszt üzemeiben olyan megoldásokat, melyek a fokozott biztonságot és kényelmet biztosítják a kilincsek alkalmazásakor. A HOPPE beltéri és bejárati ajtó kilincsek, valamint emelő és tolóajtókra, ablakokra tervezett kilincsek széles választékával rendelkezik, melyek mindegyike egyedi karakterrel bírnak. Esztétikus megjelenésük van, könnyű a használatuk, emellett pedig biztonságban érezhetjük magunkat otthonunkban az innovatív megoldásaiknak köszönhetően. 

Környezettudatos gyártás a HOPPE vállalatnál


A HOPPE vállalat környezettudatosan állítja elő a termékeit, előtérbe helyezve a természet védelmét. A gyártás során alkalmazott módszerek közé tartozik például a szennyvíz újrahasznosítása és egy vízkeringő rendszer használata. A termékek csomagolása biológiailag lebomló anyagokból készülnek, emellett a belső nyersanyagciklusban az újrahasznosítható hulladékot használják fel újból. A vállalat az energiahatékonyság növelésére nagy hangsúlyt fektet, és alternatív energiákat állít elő. Ezek a gyártási módszerek biztosítják, hogy a HOPPE kilincsek ne csak minőségi, hanem környezetbarát termékek is legyenek. 

Lapozzon bele a HOPPE® katalógusba!

Többre kíváncsi? További érdekes tartalomért és tippekért tekintse meg katalógusunkat!

Letölthető dokumentumok

HOPPE raktári katalógus
Letöltés

Tapasztalja meg élőben is a HOPPE® minőséget!

Széles termékválasztékkal és sok szeretettel várjuk a 130 m2-en elterülő, bonyhádi bemutatótermünkbe, ahol széles HOPPE® kilincs kínálatunkból szakértő kollégáink segítenek kiválasztani az Önnek leginkább megfelelőt. Kérjük a látogatás előtt egyeztessen előzetes időpontot kollégáinkkal!

LEGYEN ÖN IS PARTNERÜNK!

Fejlődjünk együtt!
Országszerte várjuk nyílászárógyártó cégek megkeresését!

Kapcsolatfelvétel

Elérhetőség

Herbavit Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
7150 Bonyhád, Perczel Mór út 84/B.
1181 Budapest, Közdűlő utca 1.