Termékeink

S2


Az S2 egy kétrészes acéltok, melyet meglévő falra való rögzítésre terveztek, és gipszkarton falba is szerelhető. Telepítése a fal és a padló befejezése után történik. Lehetőség van az acélkeret és az ajtó együttes telepítésére a kész falra. Előnye a telepítési folyamatban rejlik, mivel a falcsatlakozás és a karmantyú két különálló részből áll, lehetőséget nyújtva a gumitömítés mögötti csavarozáshoz. Az S2 acéltok 6 külön részben is rendelhető a könnyebb exportálás érdekében.

TELESCOP


A Telescop egy kétrészes, állítható falvastagságú acéltok, mely kőműves falba és kész falakra is felszerelhető. Ideális megoldást jelent régi épületek esetében, ahol a falvastagság jelentősen változhat. A -5 és +20 mm közötti beállítási tartomány zökkenőmentes telepítést biztosít az acéltokon, további kézimunka nélkül. A Telescop továbbá magában hordozza a hagyományos kétrészes keret előnyeit is. Az acéltok 6 különálló részben is rendelhető a könnyebb exportálás érdekében.

CORNER


A Corner modell megoldást kínál a széles falak vagy az építészeti korlátok okozta problémákra. A különböző rögzítési lehetőségek lehetővé teszik az acéltokok egyidejű beépítését gipsz- vagy beton falakba, valamint a meglévő falba történő dübelrögzítést is. Idő- és pénzmegtakarítás céljából a Corner tokok kész porszórt felülettel is elérhetőek, amely lehetővé teszi a helyszíni festés elhagyását. Egy és három különálló részben rendelhetőek.

BLOCK


A Block modell egy modern acéltok, amely sokféle megoldást nyújt az építészeti korlátok által okozott problémákra. Könnyen beépíthető közvetlenül a falba, porfestése pedig nemcsak esztétikai értéket hordoz magában, hanem költséghatékony is. Mindeközben az acéltok megfelel a tűz- és füstvédelmi előírásoknak is. Egy-, két- és háromrészes kivitelben elérhető, alkalmazható DIN-Norm vagy Ö-Norm szerinti ajtó-kombinációkkal, és mindkét oldalon sík ajtóval még flush-beépítésre is alkalmas.

UTÓLAG SZERELHETŐ KÉTRÉSZES TOK


A legtöbb falrendszerbe könnyen beépíthetőek az utólagos szereléshez kialakított kétrészes tokok. A tok azután szerelik be, miután a falnyílás elkészült. Az igényes megjelenést a nem látható rögzítési pontokkal rendelkező tokprofilok biztosítják.

DÜBELES SAROKTOK


Akár gyors, habarcsmentes szerelésről, akár látható falazatról van szó, a dübeles saroktok egyszerű és szép megoldást biztosít. A szerelés tiszta és gyors, valamint szilárd és csavarodásmentes tartást biztosít a falban.

BLOKK TOK


A tokot beépítik a bélésfalba vagy a párhuzamosan futó falakba. A tok tökéletes elhelyezkedését a speciális kiegyenlítőcsavar teszi lehetővé, amely a kötősávban található, így nincs szükség fáradságos aláékelésre. A tok tükröket az építészeti adottságokhoz lehet illeszteni.