Termékeink

Ahány ajtó, annyi tok

Ismerje meg egyedi megoldásainkat!

Normál átfogó tok:

Klasszikus burkolati megoldás, amely bármilyen belső térhez illeszkedik. Falcos és falc nélküli ajtólapokhoz egyaránt használható. NORMÁL (hagyományos 45°-os sarok gérvágás.) és OBTUS (modern 90° sarok csatlakozása a vízszintes és függőleges tokszárnak) kivitelben is kapható.

HARMONIE ajtótok:

A HARMONIE ajtótok abban különbözik a klasszikus verziótól, hogy a szélei finoman lekerekítettek, így letisztult megjelenést biztosít az ajtónak. 

LATENTE® ajtótok:

Egyedi kialakításának köszönhetően a LATANTE ajtótok a nyílásba helyezve, a fallal egy síkban helyezkedik el. Falcos és falc nélküli ajtólapokkal is elérhető OBTUS változatban.

Blokk ajtótok:

Olyan terek elválasztására, ahol nincs falfül, vagy az elválasztó fal nagyon vastag. Akár egy folyosó közepére is beépíthető.

Renovation ajtótok:

Úgynevezett “felújító” tok, régi, nem esztétikus ajtó tokok felújítására szolgál, bontás nélkül. Burkolatként működik, a meglévő fém ajtókeretet lehet elburkolni vele. Az eredmény tiszta és szép megújult felület. Normál és Obtus kivitelben kapható, falcos ajtókhoz.

INOVIO ajtótok:

Az INOVIO egy láthatatlan ajtótok. A speciális forgácslap szerkezetű tokot, gipszkarton falazathoz ajánljuk. Beépítése a gipszkarton fallal együtt történik, ez teszi lehetővé, hogy teljesen beleolvadjon a környezetébe.

Fém ajtótok:

A bejárati ajtók kötelező eleme, azonban ideális választás tűzgátló és biztonsági ajtókhoz is. Utólag is beépíthető, falcos és falc nélküli ajtólapokhoz egyaránt használható.

Rejtett ajtótok:

A rejtett tok egy rendkívül modern megoldás, amely lehetővé teszi, hogy az ajtó látszólagosan teljesen egybe olvadjon a fallal. Nyitás módja szerint lehet kifele vagy befele nyíló a rászerelt ajtólap.

Blokk ajtótok üvegfalhoz:

A blokk ajtótok speciális kialakítása üvegfalakhoz. A fa keret üvegfalba történő beépítésével felpezsdíthetjük otthonunkat, hiszen a fa és az üveg lenyűgöző kombinációt alkot.

TOKOK


 

Partnereinket a tökéletes ajtólap kiválasztásán túl is segítjük, hiszen egy magas minőségű nyílászáró önmagában nem garantálja a tökéletességet. Az ajtótok alapjaiban határozza meg azt, hogy az ajtó hogyan kapcsolódik az ajtókialakításhoz és a helyiség többi részéhez. Ezért, mint minden SAPELI® terméket, úgy a tokokat is precíz odafigyeléssel készítik.

A SAPELI® hamar piaci előnyre tett szert azáltal, hogy a megszokott színvonalon teljesíti a legkülönfélébb kéréseket is. Így például nem okoz gondot, ha partnerünk ügyfele falba süllyesztett ajtóra vágyik vagy éppen 2 és fél méternél is magasabb bejárati ajtóval emelné otthona tekintélyét. A rejtett tokoktól kezdve a szabvány méretektől eltérő termékekig mindenre van egy jó ötletünk!