Termékeink

ZSALUZIÁK

Napfény szabályozás kényelmesen, az egyedi igényeknek megfelelően.

A zsaluziák modern és esztétikus megoldást kínálnak a nyílászárók árnyékolására; egyetlen más termék sem képes a beltéri klímát ilyen tökéletesen összehangolni az egyedi igényekkel. A zsaluziák és a kültéri reluxák optimális védelmet nyújtanak a közvetlen napsütés miatt fellépő hőhatásokkal szemben, és a lehető legtökéletesebben szabályozzák a beszűrődő napfényt. A WOUNDWO zsaluziákkal és kültéri reluxákkal egészen biztosan meg tud felelni ügyfelei igényeinek.

TÍPUSOK


STANDARD, KONZOLOS ZSALUZIÁK:

Kedvező árfekvése miatt időtlen klasszikus, amely alkalmas belvárosi irodaépületekre és vidéki családi otthonok árnyékolására egyaránt. 

ÖNTARTÓ ZSALUZIÁK:

Komplett árnyékoló rendszer, mely egyszerű felmérést és gyors beépítést tesz lehetővé. Extrudált alumíniumból készült látszó, vagy vakolható tokkal. A lefutósín rejtett csavarozással rögzíthető!

Előnyök


 • kifogástalan napfény kontroll
 • precíz lamella állítás
 • optimális hővédelem
 • magas szélállóság
 • párosítható, összekapcsolható rendszerek
 • lefutós vagy kábeles megvezetés
 • kurblis vagy motorizált meghajtás
 • látszó, vakolható tokos vagy tok nélküli kivitel
 • Okos Otthon és távirányítás
 • napelemes rádió motor
 • 14 lamella szín
 • 5 különböző lamella geometria
  (VZ70, VZ90, T80, K80, F80)

Színek, designok


Színek, designok

Tokok, lefutók és zárólécek esetében több, mint 200 RAL színben felár nélkül rendelhetők a termékek, de gyárthatók faerezetes (Holzstruktur), matt, fényes vagy akár struktúrált felületkezeléssel is. A lamellák esetében az előre meghatározott kollekción (14 gyári szín) kívüli színben egyedi árajánlatot készítünk. A látszó tokokra színes díszítőelemek rendelhetők. Sky-Multi termékek esetében a tokok gérvágottan is gyárthatók.

Válasszon személyre szabott megoldást!


MAXIMÁLIS ZAJVÉDELEM


Külső zsaluziáink mindegyikét úgy alakítottuk ki, hogy magas szintű szélstabilitással rendelkezzenek, és egyben elnyeljék a szél által generált zajokat.

BEÉPÍTETT ROVARHÁLÓ


A Wo&WO zsaluziák integrált szúnyoghálóval is kérhetőek, így megóvják tulajdonosukat az apró, de annál kellemetlenebb betolakodóktól.

EGYEDI MEGJELENÉS


Ügyfeleink 5 különböző, egyedi lamella geometria, 14 szín és 3 toktípus közül választhatják ki a számukra megfelelőt.

NAP ÉS SZÉLFIGYELŐ


A kényelemhez nincs szükség nyomógombokra! A nap- és szélfigyelő folyamatosan méri a napfény aktuális intenzitását és a szélsebességet. Ha túl erős a szél, a zsaluzia automatikusan visszahúzódik.

Tekintse meg termékeinket működés közben!


SKY

SKY-MULTI

SKY RAFFSTORE


Kedvező árfekvése miatt időtlen klasszikus, amely alkalmas belvárosi irodaépületekre és vidéki családi otthonok árnyékolására egyaránt. 

Rendelhető kézi (kurblis) vagy motoros vezérléssel, 5 különböző lamella geometriával (70-80-90mm). Standard 24x24,5mm vezetősínnel, dupla vezetősínnel, sodronyos megvezetéssel, állítható síntartó konzolokkal, gyorsszerelő karnistartókkal és bő tok geometria választékkal. Maximális terjedelem: 25m2, 5000x5000mm

SKY-MULTI


 

Komplett árnyékoló rendszer, mely egyszerű felmérést és gyors beépítést tesz lehetővé. Extrudált alumíniumból készült látszó, vagy vakolható tokkal. A lefutósín rejtett csavarozással rögzíthető! Maximális terjedelem: 20m2, 5000x4000mm

Rendelhető kézi (kurblis) vagy motoros vezérléssel, 5 különböző lamella geometriával (70-80-90mm). Standard 20x72mm vezetősínnel, 20- vagy 40mm kiemelt vezetősínnel, sodronyos megvezetéssel, akár 120x200mm tokkal, integrált rolós, vagy pliszé szúnyoghálóval.

VOKA-SKY


Látszó, vagy vakolható extrudált redőnytok zsaluzia beltartalommal. A tok elérhető négyzet, illetve íves alakú kivitelezésben. 

Rendelhető kézi (kurblis) vagy motoros vezérléssel, 4 különböző lamella geometriával (70-80mm). Standard 51x62,5mm vezetősínnel, dupla vezetősínnel, 20mm kiemeléssel, integrált rolós szúnyoghálóval vagy szúnyogháló ajtóval. Maximális terjedelem: 16m2, 4000x4000mm

Kültéri reluxák


Sodronnyal feszített kültéri reluxa domború, 50mm-es lamellákkal, extrudált alumínium záróléccel és horganyzott acéllemez karnissal. Működtetés fordító rúddal és felhúzózsinórral, vagy végtelenített zsinórral. Maximális terjedelem: 20m2, 5000x4000mm

Tekintse meg katalógusunkat!