Termékeink

PERGOLÁK

Kellemes hűvös terasz, amikor csak akarja

Ahogy a nyarak egyre forróbbá válnak, annál praktikusabb árnyékolástechnikai megoldásokra van szükség. A WO&WO olyan termékeket fejlesztett ki, melyek lehetővé teszik a nagy felületek egyszerű árnyékolását. Ezen megoldások közé tartozik a pergola is. Tartószerkezet nélkül telepíthető, biztosítja a hűvös árnyékot a kibővített élettérhez.

TÍPUSOK


OLDALHOZ RÖGZÍTETT PERGOLÁK:

A WO&WO pergolák homlokzathoz rögzített kivitelben kaphatók, melyek könnyebbséget jelentenek a felszereléskor és használatkor. Nagy területek árnyékolására képesek anélkül, hogy további tartó szerkezetre lenne szükség, hiszen erősen és biztosan csatlakoznak a falhoz, valamint két függőleges oszlop teszi teljessé a szerkezet stabilitását.

Előnyök


 • a terasztető alá és fölé is beépíthető
 • a napellenző anyaga teljesen visszahúzódik a kazettába
 • Lightview led rendszer
 • zip-es megvezetés
 • nagy döntésszög
 • akár 1200 mm-es tetőkínyúlás
 • színek és designok széles választéka
 • kiemelkedő szélstabilitás
 • időjárásálló, szennyeződéstaszító és fényálló szövet
 • szél-, fény- és esőérzékelő
 • számos működtetési lehetőség (
  kézi hajtókaros vagy motoros)
 • Okos Otthon kompatibilitás és távirányítás
 • infravörös hősugárzó egység
 • beépített vízelvezető csatorna

Színek, designok és textíliák


Színek, designok és textíliák

A pergola több mint 200 RAL színben és 260 féle textillel elérhető. A széles választék lehetővé teszi az árnyékolók személyre szabását. Különféle szövettípusok közül lehet választani: A SORTIS 92 egy valódi hővédő pajzs, mely a mikroszellőzéseknek köszönhetően szabályozza a nap melegét és korlátozza az üvegházhatást. A LUMERA SOLIDS megakadályozza a szennyeződések tapadását, ezzel hosszan megőrizve színét. Az ACRYLIC SOLIDS UV védelme igen magas, a 40-es faktortól egészen a 80-as faktorig nyújt védelmet. A TWILIGHT szövetek pedig kifejezetten homlokzati árnyékoláshoz lettek tervezve, optimális védelmet nyújtanak a fény és a nap sugarai ellen, miközben alacsony tömeggel rendelkeznek.

Válasszon személyre szabott megoldást!


LED VILÁGÍTÁS


Tegye egyedivé pergoláját extra kiegészítőkkel! Árnyékolóinkhoz opcionálisan LED világítás is kérhető. Látványos és hasznos.

ZIPRAIL SYSTEM


Élvezze az innovatív cipzáros szövetvezetési rendszer nyújtotta előnyöket, mely a vertikális árnyékolóknál is sikeresen teljesít.

SZÉLES SZÍN- ÉS ANYAGVÁLASZTÉK


Antracitszürke vagy bézs, esetleg egy merész piros? Önnek melyik tetszik jobban? Pergoláink számos egyedi stílus, textil- és színváltozatban elérhetőek.

FŰTŐEGYSÉG


Annak érdekében, hogy a terasz vagy erkély nyújtotta hangulatot a hűvösebb estéken is élvezni lehessen, a Wo&Wo pergolái nagy teljesítmény infravörös sugárzó egységgel is felszerelhetőek.

PERGO-LINE


A pergola napellenző árnyékolást és időjárás elleni védelmet biztosít teraszokon és erkélyeken. Két állítható fali konzol és két oszlop biztosítja, hogy a pergola stabilan álljon, illetve egy csavarozható rögzítőlap nyújt segítséget az aljzathoz történő szereléshez. Az egyenletes feszességét a szövetnek a speciálisan kialakított XLINE rendszer biztosítja. A PERGO-LINE anyaga jól ellenáll az időjárás viszontagságainak, koszlepergető, fényálló, és nagy szélstabilitással is rendelkezik. A pergola oszlopai akár 3000 mm magasságig választhatók. Opcionálisan választható emellett az okos vezérlés, a ZipRail rendszer, LED világítócsík és még számos egyéb kiegészítő is, mely garantáltan egyedivé teszi a WO&WO PERGO-LINE használatát.