Termékeink

PERGOLÁK

Modern árnyékolástechnológia és személyre szabható kialakítások

A Renson pergolák magas minőségű termékek, kiemelkedő előnyökkel és technikai jellemzőkkel. A legkorszerűbb árnyékolástechnológia, innovatív megoldások és prémium anyagok biztosítják hosszú élettartamukat és rendkívüli teljesítményüket. Széles választékban elérhetőek különböző méretek, színek és kialakítások, hogy minden projekt egyedi igényeinek megfeleljenek.

TÍPUSOK


CAMARGUE:

A Renson Camargue pergola elegáns megjelenésű és praktikus árnyékoló, 4,5 m kinyúlással és 7 m szélességgel. Forgatható alumínium lamellákkal és zárt tetővel rendelkeznek.

CAMARGUE SKYE:

A Renson Camargue Sky egy igazán innovatív szerkezet, az S-Drive technológiának köszönhetően ugyanis teljesen kinyitható tetővel rendelkezik. A lamellák 145°-ig forgathatóak.

ALGARVE:

A Renson Algarve pergola sokoldalú és technikailag fejlett árnyékoló megoldás, maximális 4,5 m kinyúlással, 6 m szélességgel és 2,8 m átjárható magassággal. Testreszabható kialakításának és könnyű összeszerelhetőségének köszönhetően ideális választás.

ALGARVE CANVAS:

A Renson Algarve Canvas egy elegáns, fix tetőszerkezetű pergola, mely tartós porszórt acélllemezből készül, így garantáltan időtálló. 

AERO:

A Renson Aero pergola rendkívül kifinomult és funkcionalitásban kiemelkedő. Integrálható meglévő vagy új épületekbe, és számos kiegészítővel terstreszabható. 4,5 m kinyúlással és 6 m szélességgel rendelkezik.

AERO CANVAS:

A Renson Aero Canvas pergola könnyen integrálható épületszerkezetekbe, fix tetővel és minimalistával elegáns dizájnnal rendelkezik. 4,5 m kinyúlással és 6 m szélességgel szabad tervezési lehetőségek állnak rendelkezésre ezzel a pergolával.

AERO SKYE:

A Renson Aero Skye rendkívül sokoldalú árnyékoló megoldás teraszokhoz vagy meglévő tetőszerkezetekhez, eltolható és 135°-ig forgatható lamellákkal.

ALGARVE LINE:

A Renson Algarve Line egy kivételes, testreszabható alumínium pergola és autóbeálló kombináció, láthatatlan csavarokkal, elegáns külsővel. 6x6 méteres kivitelben rendelhető anélkül, hogy további oszlopokra lenne szükség.

LAPURE:

A Renson Lapure egy exkluzív árnyékoló megoldás, minimalista alumínium oszlopokkal és szövet mennyezettel. 6x5 méteres kivitelben érhető el, és összekapcsolható változatban akár 18 méteres szélességet is elér.

Előnyök


 • kiemelkedő szélstabilitás
 • időjárásálló
 • távirányítós vezérlés
 • Renson Connect alkalmazás
 • beépített vízelvezető csatorna
 • számos kiegészítő és opció
 • testreszabási lehetőségek
 • kiegészítők tökéletesen integráltak
 • eső- és szélérzékelő
 • mozgatható lamellák
 • integrált fűtés
 • LED világítás
 • egyszerű használat és karbantartás

Színek, designok


Színek, designok

Ismerje meg a Renson pergolák gazdag színválasztékát és design lehetőségeit, melyek kivételes stílust kölcsönöznek minden kültéri térnek. A rendkívül ízléses kültéri függönyök és a nap- és szélálló kristályüveggel ellátott paravánszövetek választékunkat még kifinomultabbá teszik. A minden RAL színben elérhető pergolák lehetővé teszik, hogy tökéletesen illeszkedjenek az épület külső designjához. Egyedi, stílusos megjelenésükkel kiváló választást nyújtanak az elegáns és modern kültéri tervezés terén. Legyen partnerünk a stílus és minőség terén!

Válasszon személyre szabott megoldást!


Intelligens vezérlés


Az intelligens vezérlési lehetőség egyedi értéket ad a pergoláknak, lehetővé téve a könnyed szabályozást és kényelmes használatot.

Számtalan testreszabási lehetőség


A díszítőelemek és kiegészítők sokfélesége lehetővé teszi, hogy egyedi és személyre szabott kültéri teret alakítsanak ki maguknak ügyfeleik.

Fixscreen


A Fixscreen napellenzővel felszerelt pergola hatékony napvédelemmel és szélállósággal növeli a termékek funkcionalitását.

LED-világítás


Az integrált LED-világítás további értéket ad a pergoláknak, növelve azok vonzerejét és használhatóságát.

Renson Connect alkalmazás


Az okos otthon élményét nyújtó Renson Connect alkalmazás lehetőséget teremt az egyszerű és távoli vezérlésre.

Integrált fűtés


Az opcionális fűtési rendszer kiváló kényelmet biztosít, így egész évben vonzó és élvezetes térként funkcionál.

CAMARGUE


A Renson Camargue pergola kiemelkedő technikai jellemzőkkel rendelkezik, így ideális azok számára, akik prémium minőségű árnyékoló eszközt keresnek. A tető maximális kinyúlása 4,5 méter, és akár 7 méter szélességgel rendelkezhet egy extra oszlop hozzáadásával. Az átjárható méret legfeljebb 2,8 méter, de van lehetőség ennek növelésére. Az alumínium lamellák maximális forgási szöge 150°, így igény szerint szabályozható a kívánt árnyék mértéke. A pergola zárt tetővel rendelkezik, amely akár 160 km/h szélsebességnek is ellenáll. Az integrált vízelvezető rendszernek köszönhetően eső után is kinyithatók a lamellák, a víz lecsepegése nélkül. A pergola maximális hóterhelése 200 kg/m2. Bővíthető különböző díszítőelemekkel és kiegészítőkkel, úgy mint oldalpanelek, üveg falak, vagy függönyök. A Camargue pergola távirányítóval és a Renson Connect alkalmazással is vezérelhető. Integrált fűtés, hangszóró és LED világítás kérhető. 

CAMARGUE SKY


A Renson Camargue Sky pergola olyan innovatív szerkezet, amely kiválóan ötvözi a védelmet és a nyitottságot. A pergola tető nagyméretű, akár 4,5 méter kinyúlással és 6,2 méter szélességgel  is elérhető, átjárható magassága 2,8 méter.  Lehetőség van több szerkezet összekapcsolására, így testreszabható a specifikus igényeknek megfelelően. A lamellák maximum 145°-ig forgathatók, lehetővé téve a napfény pontos szabályozását és az optimális árnyékolást. Az S-drive technológiának köszönhetően a tető teljesen kinyitható. A zárható tetőnek köszönhetően akár 120 km/h szélsebességnek is ellenáll. A pergola tervezésekor kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy minden vezeték és rögzítés láthatatlanul legyen elrejtve. Az integrált vízelvezető rendszernek köszönhetően eső után is kinyithatók a lamellák, a víz lecsepegése nélkül. A pergola maximális hóterhelése 100 kg/m2.  Bővíthető különböző díszítőelemekkel és kiegészítőkkel, úgy mint oldalpanelek, üveg falak, vagy függönyök.

ALGARVE


Az Algarve pergola a Renson által kínált sokoldalú és technikailag fejlett árnyékoló megoldás. A pergola maximális kinyúlása 4,5 méter, szélessége 6 méter. Az átjárható magasság legfeljebb 2,8 méter. Összekapcsolt kivitelben is rendelhető, rugalmasan alkalmazkodva a rendelkezésre álló terület megfelelő kihasználásához. A lamellák akár 150°-ig forgathatók, lehetővé téve a napfény pontos szabályozását. A zárt tetővel rendelkező Algarve pergola maximális szélállósága 120 km/h. Ennek és az integrált vízelvezető rendszernek köszönhetően a viharos időjárási körülményeknek is hatékonyan ellenáll. 100 kg/m2 hóterheléssel rendelkezik. Különböző tartozékok felszerelésére is alkalmas, a számos rendelkezésre álló oldalelemnek és opciónak köszönhetően ügyfeleik testereszabhatják a pergolát. A kiváló tervezésnek köszönhetően könnyen összeszerelhető, akár szabadonálló kialakításként is telepíthető. A Classic Line elegáns díszítése és a széles színválaszték lehetővé teszi, hogy a pergola mindig harmonizáljon az otthon és a kert stílusával. 

ALGARVE CANVAS


Az Algarve Canvas egy elegáns, fix tetőszerkezetű megoldás, amelynek kialakításában a tartósság és a funkcionalitás játszik főszerepet. A fix tető két rendkívül tartós rétegből áll, a felső réteg porszórt acéllemezből készült, melynek bevonata megakadályozza a kondenzáció kialakulását. Az alsó rétegen egy esztétikus, rugalmas anyagból készült mennyezet található, melyből nyolc különböző színárnyalat áll rendelkezésre. A pergola maximális kinyúlása 4,5 méter, szélessége 6 méter, kapcsolt kivitelben is rendelhető. Az átjárható magasság 2,8 méter. Az Algarve Canvas akár 120 km/h szélsebességnek is ellenáll, és a csapadékos időjárás som okoz problémát az integrált vízelvezető rendszernek köszönhetően. A tető teherbírása 100 kg/m2. Felszerelhető akár Fixscreen napelemes árnyékolóval, ami az energiatakarékosságot növeli. Tartozékok és kiegészítők: oldalpanelek, üveg falak, vagy függönyök, LED-világítás, fűtés, hangszóró.

AERO


Az Aero a Renson pergolák egy rendkívül kifinomult változata. Tökéletesen integrálható meglévő vagy új épületszerkezetekbe. A pergola technikai paraméterei kiemelkedő funkcionalitást biztosítanak. A tető maximális kinyúlása 4,5 méter, szélessége 6 méter. Összekapcsolt kivitelben is rendelkezésre áll, illetve lehetőség van további bővítésre és testreszabásra is. A lamellák akár 150°-ig forgathatóak, lehetővé téve az ideális fény- és szellőzés szabályozását. Szélellenállósága 120 km/h, teherbírása maximum 100 kg/m2. Integrált vízelvezető rendszerrel rendelkezik. Emellett számos kiegészítő és tartozék elérhető a maximális testreszabásra: oldalpanelek, üveg falak, vagy függönyök, LED-világítás, fűtés, hangszóró.

AERO CANVAS


Az Aero Canvas könnyen integrálható új vagy meglévő épületszerkezetekbe, és fix tetővel rendelkezik, amely minimalista dizájnnal párosul. Az erős fém tető alatt esztétikus, rugalmas árnyékoló anyag található, melynek köszönhetően a pergola megőrzi az elegáns megjelenést. A pergolákat mindig az egyedi igényeknek megfelelően gyátjuk, legyen szó nyílásba szerelésről vagy két függőleges falra támasztásról. Így ügyfeleink szabad kezet kapnak a tervezés során. A pergola paraméterei kiemelkedőek, beleértve a maximális kinyúlása (4,5m), maximális szélessége (6m), és az összekapcsolt kiviteli lehetőséget. A pergola akár 120 km/h szélsebességnek is ellenáll, és hatékonyan vezeti el az esővizet 120 l/m2 vízelvezetési kapacitásának köszönhetően. Teherbírása: maximum 100 kg/m2. Számos kiegészítő és tartozék elérhető a maximális testreszabásra: oldalpanelek, üveg falak, vagy függönyök, LED-világítás, fűtés, hangszóró.

AERO SKYE


Az Aero Skye rendkívül sokoldalú árnyékoló megoldás, lehetővé teszi a zökkenőmentes beépítést teraszokra vagy már meglévő tetőszerkezetekbe. A pergola lamellái nemcsak forgathatóak, hanem eltolhatóak is. A választható Wooddesign lamella a fa jellegzetes hangulatát idézi elő, emellett kérhető integrált fűtés és világítás is a szerkezetbe. Az Aero Skye maximális kinyúlása 4,5 méter, szélessége 6,2 méter. Összekapcsolt kivitelben is rendelhető, tovább növelve a pergola méretét. A lamellák akár 135°-ig forgathatók, melyek zárt állapotban 120 km/h-s szélsebességnek is hatékonyan ellenállnak. Teherbírása 100 kg/m2. Integrált vízelvezetővel rendelkezik, emellett számos kiegészítő és tartozék elérhető a maximális testreszabásra: oldalpanelek, üveg falak, vagy függönyök, LED-világítás, fűtés, hangszóró.

ALGARVE LINE


Az Algarve Line egy kivételes árnyékoló és autóbeálló kombináció, amely magába foglalja az alumínium pergola és autóbeálló sajátosságait. Ez a szerkezet rendkívül testreszabható, ás bármely épülethez illeszkedik. Láthatatlan csavarokkal könnyed és légies megjelenéssel rendelkezik, ami hozzájárul az elegáns és modern külsőhöz. A szerkezet számos RAL színben elérhető. A technikai paraméterek terén az Algarve Line kivételesen versenyképes. Elérhető akár 6x6 méteres kivitelben anélkül, hogy további oszlopokat kellene hozzáadni. A tető lamellás szerkezete, és az opcionálisan rögzített vászon kombinációja a legoptimálisabb árnyékolást nyújtja, és tökéletes védelmet biztosít az időjárás viszontagságaival szemben. Az Algarve Line széles kínálattal rendelkezik az oldalelemek terén.

LAPURE


A Renson Lapure egy exkluzív árnyékoló megoldás, amely tökéletesen ötvözi a minimalista design elemeit és az elegáns megjelenést. Ez a rendkívüli szerkezet diszkrét alumínium oszlopokkal és szövet mennyezettel rendelkezik. A pergola maximális kinyúlása 6 méter, szélessége 5 méter, az átjárható magasság maximum 2,9 méter. Összekapcsolt kivitelben is rendelkezésre áll, így akár 18 méteres szélesség is elérhető. A tető dőlésszöge 10° és 35°között szabályozható. A Lapure szövet tető kiváló védelmet nyújt a szél ellen, maximum 100 km/h szélsebességig. Az esővíz hatékonyan el van vezetve az integrált rendszernek köszönhetően.