Termékeink

TÉLIKERT ÁRNYÉKOLÓK

Legyen élmény a kint töltött idő még a legnagyobb hőségben is!

A WO&WO télikert napellenzőkkel rugalmasan kezelhető a nap folyamán változó időjárás, hogy a kinti fénytől és hőmérséklettől függetlenül a télikert mindig ideális hőmérséklettel rendelkezzen. A napellenzők helyzete könnyen változtatható, beállítható a vízszintestől a függőlegesig minden pozícióba. A mozgatással csökkenthető a télikertbe jutó közvetlen napfény.

TÍPUSOK


TETŐ FÖLÉ SZERELHETŐ TÉLIKERT ÁRNYÉKOLÓK:

Lehetőség van a tető fölé szerelni a télikert árnyékolót. Akkor érdemes ezt az elhelyezést választani, amikor jobb hővédelemre vágyunk.

TETŐ ALÁ SZERELHETŐ TÉLIKERT ÁRNYÉKOLÓK:

Másik felszerelési lehetősége a télikert árnyékolónak a tető alá illesztés, ami azt jelenti, hogy a napellenző az üveg alá kerül elhelyezésre.

Előnyök


 • a terasztető alá és fölé is beépíthető
 • Lightview led rendszer
 • zip-es megvezetés
 • nagy döntésszög
 • akár 1200 mm-es tetőkínyúlás
 • színek és designok széles választéka
 • szél-, fény- és esőérzékelő
 • számos működtetési lehetőség
  (kézi hajtókaros vagy motoros)
 • Okos Otthon kompatibilitás és távirányítás

Színek, designok és textíliák


Színek, designok és textíliák

A napellenzők szövete véd az erős napsugárzás ellen, árnyékol és színvilágot alkot és díszít is egyben. A szövet hangulatot teremt a télikertben a fény szűrésével, illetve a tér színezésével. Ezt a hangulatot elsősorban az anyag színe, mintája és áttetszősége határozza meg. A télikert árnyékolók több módon is az egyedi igényekhez igazodnak: nem csak a szövet színét és mintáját lehet kiválasztani, hanem a tokot és vezetősínt is, mely több mit 200 RAL színben elérhető. A SOLTIS 92 egy valódi hővédő pajzs, mely a mikroszellőzéseknek köszönhetően szabályozza a nap melegét és korlátozza az üvegházhatást. A LUMERA SOLIDS megakadályozza a szennyeződések tapadását, ezzel hosszan megőrizve színét. Az ACRYLIC SOLIDS UV védelme igen magas, a 40-es faktortól egészen a 80-as faktorig nyújt védelmet. A TWILIGHT szövetek pedig kifejezetten homlokzati árnyékoláshoz lettek tervezve, optimális védelmet nyújtanak a fény és a nap sugarai ellen, miközben alacsony tömeggel rendelkeznek.

Válasszon személyre szabott megoldást!


ZIPRAIL SYSTEM


Élvezze az innovatív cipzáros szövetvezetési rendszer nyújtotta előnyöket, mely a vertikális árnyékolóknál is sikeresen teljesít.

FÜGGŐLEGES ÁRNYÉKOLÁS


Az XLINE akár 90°-ban is megdönthető, melynek köszönhetően még nagyobb üvegezett területeket is szabadon árnyékolhat. Sőt, szükség esetén az XLINE alulról felfelé is telepíthető.

FŰTŐEGYSÉG


Annak érdekében, hogy a terasz vagy erkély nyújtotta hangulatot a hűvösebb estéken is élvezni lehessen, karos napellenzőink nagy teljesítmény infravörös sugárzó egységgel is felszerelhetőek.

SZÉLES SZÍN- ÉS ANYAGVÁLASZTÉK


Több mint 200 RAL keretszín és több mint 250 anyag közül választhatja ki az Önnek leginkább megfelelő kombinációt.

OKOS VEZÉRLÉS


Maximalizálja a télikert árnyékolók nyújtotta kényelmet! Kérje termékeinket okos vezérléssel! A WO&WO termékek szabadon integrálhatóak számos Okos Otthon rendszerbe.

LED VILÁGÍTÁS


Több fényt szeretne a teraszra? Árnyékolóinkhoz opcionálisan Lightview világítási rendszer beépítése kérhető, mellyel könnyedén, egy gombnyomással szabályozható a fény erőssége.

XLINE


Az XLINE tető feletti télikert árnyékoló tökéletes hőmérsékletet biztosít a télikertben, függetlenül a nap helyzetétől, mely lehet akár vízszintes, ferde vagy függőleges. A konzolok sokféleségének köszönhetően könnyen telepíthető az árnyékoló. Az XLINE szövete teljesen visszahúzódik a tokba, ezzel biztosítva az esztétikus és rendezett megjelenést. Az alapbeállításának köszönhetően egyszerű a használata, és opcionálisan akár okos otthonba is integrálható a rendszer. Emellett a szintén opcionális ZipRail rendszer további funkcionalitást biztosít, és erősíti az árnyékoló szélállóságát. Maximális mérethatárok: 6000x6000mm vagy 4000x7000mm.

XLIGHT


Az XLIGHT télikert árnyékoló nagy, sík, téglalap alakú felületeken való alkalmazásra ideális. Az árnyékoló az üveg alatt van elhelyezve, melynek tájolása nem játszik szerepet a felszerelésben. Az ilyen árnyékolók kedvelt kiegészítői a modern üveg épületeknek. A szövet feszességét a beépített ellenfeszítő berendezés biztosítja. Az XLIGHT tartozékainak sokfélesége a könnyű telepítést segítik elő. Az egyszerű beépítés mellett a télikert árnyékoló használata/vezérlése sem bonyolult: a rádiós motor rendszernek köszönhetően kényelmesen programozható az egyedi igények figyelembevételével. Opcionálisan okos otthon rendszerbe is integrálható, de kézi kurblis változatban is elérhető. Maximális mérethatárok: 5000x5000mm vagy 6000x4000mm.