Amit még nem tudsz a COMPACFOAM-ról

Amit még nem tudsz a COMPACFOAM-ról

Lerántjuk a leplet

Lassan egy éve vagyunk kizárólagos hazai forgalmazói ennek a szóban forgó nagyszerű terméknek. Számos módon felhívtuk már a figyelmet innovatív tulajdonságaira, azonban néhány kérdés megválaszolatlan maradt.

Mit jelent, hogy biocidmentes?

A biocid egy erős fertőtlenítő hatású, mérgező vegyület, ami a hagyományos szigetelőanyagokban megtalálható. Megmunkálásuk során ez a káros vegyi anyag porként a levegőbe, majd belélegezve a tüdőnkbe kerül, ami súlyos egészségügyi károsodásokhoz vezethet. A COMPACFOAM azonban 100%-ban biocidmentes, így nem kell tartanuk ilyen veszélyektől.

Amit_meg_nem_ tudsz_a_COMPACFOAMrol_1.jpg

Milyen előnyökkel jár a rugalmas felülete?

A COMPACFOAM rugalmasságának köszönhetően kiegyenlíti a felületi egyenletlenségeket anélkül, hogy sérülést okozna a fogadó felületen. Mindemellett ellenáll a fagynak és nedvességnek, így rugalmas tulajdonságával karöltve megakadályozza a túlzott dagadást vagy zsugorodást is. Ennek köszönhetően a szigetelőanyag korhadástól mentessé és öregedésállóvá válik.

Amit_meg_nem_ tudsz_a_COMPACFOAMrol_2.jpg

Szakértő kollégáink várják további kérdéseidet, akár a terméktulajdonságokra kérdeznél rá, akár már konkrét árajánlatról érdeklődnél! Addig is lapozz bele katalógusunkba!