Bemutatkozik a RENSON Algarve® árnyékolórendszer

Bemutatkozik a RENSON Algarve® árnyékolórendszer

Az árnyékolók új generációja

Az Algarve® árnyékolók a RENSON prémium kategóriás termékei, melyek személyre szabható elemeikkel és sokoldalú alkalmazási lehetőségeikkel kitágítják és új funkciókkal látják el meglévő életterét.

 

camargue_12_FB.jpg

 

Egy Algarve® árnyékolórendszerrel kiépített terasz otthona éke lesz, ahol a nap bármely szakában kellemesen érezheti magát – még rossz idő esetén is. Ez az innovatív teraszmodul elforgatható lamellákkal rendelkezik, így az égető napsugarak, eső és szél ellen is védelmet nyújt. Egyedi vízelvezető rendszerének köszönhetően garantáltan nem ázik be, és eső után rögtön ismét kinyithatja a lamellákat, a speciális kialakítás révén a víz nem csöpög le róluk.

 

algarve1_FB.jpg

 

Megjelenésével bármely építészeti stílushoz kitűnően illik, legyen az klasszikus vagy modern. Igényeinek megfelelően falra szerelhető vagy szabadon álló modell közül is választhat, különleges kiegészítői segítségével pedig még egyedibbé varázsolhatja árnyékolóját. Különböző oldalárnyékolókat vagy lapozható üvegfalat is kínálunk hozzá, hogy még komfortosabban érezhesse magát. A gerendákba, lamellákba vagy oszlopokba integrálható LED-világítás, a beépíthető fűtőrendszer és hangtechnika pedig tökéletes hangulatot biztosíthatnak az éjszakába nyúló beszélgetésekhez.

 

convens_5578 (2)_FB.jpg

 

Válassza a RENSON Algarve® árnyékolórendszerét, és élvezze otthona kényelmét!

camargue3_FB.jpg