COMPACFOAM – Szigetelés határok nélkül

COMPACFOAM – Szigetelés határok nélkül

Megbízható alapanyag az év bármely szakaszában

Az építőiparban általánosan elfogadott álláspont, hogy tavasszal vagy ősszel ajánlott szigetelni, hiszen a nagy melegtől vagy éppen a zord hidegtől szeretnék megvédeni családjaikat a megrendelők. A szakembereknek is kedvez ez az időszak, mert nem kell attól tartani, hogy benedvesedik vagy megfagy a szigetelőanyag a folyamatok során.


A COMPACFOAM alkalmazásával azonban nem kell évszakhoz kötni a hőszigetelési feladatok ütemezését! Sőt! Azzal, hogy télen és nyáron is tudsz ilyen típusú megkereséseket vállalni, kitűnsz majd a többi vállalkozó közül!

szigeteles_hatarok_nelkul_compacfoam.jpg

A forradalmian új szigetelőanyag kifejlesztésekor a kutatók figyelembe vették az időjárási tényezőket is a praktikusság és funkció szempontjai mellett. Az így megalkotott tiszta EPS-ből készült anyag innovatív tulajdonságaink köszönhetően versenytársai közül magasan kiemelkedik a légáteresztő és fagyálló képességeit tekintve.

szigeteles_hatarok_nelkul_compacfoam_2.jpg

A legnagyobb hidegben is ellenáll a nedvességnek és energiaoptimalizált hőszigetelést biztosít, így télen is bátran alkalmazható akár külső homlokzati szigetelésre is. A nyári esős-párás idő sem jelenthet akadályt, mivel páradiffúziós ellenállási tényezője anyagminőségtől függetlenül, egységesen 25 μ. Mindezek mellett optimális hőszigetelő értékeinek köszönhetően vékony kialakítás esetén is ellenáll a nagyobb hőingadozásnak is.


Ne várj a jó időre, ne köss kompromisszumokat! A COMPACFOAM neked dolgozik!


Kérj azonnali árajánlatot segítőkész kollégánktól vagy olvass bővebben a COMPACFOAM nagyszerű tulajdonságairól!