Fénytervezés az otthonunkban

Fénytervezés az otthonunkban

Világos terek a Hergrouptól

Az őszi-téli időszak beköszöntével egyre többször ébredünk szürke, borongós reggelekre. Ilyenkor többen elgondolkodunk azon, hogy vajon miként tehetnénk világosabbá, napfényesebbé otthonunknak. Szerencsére a modern belsőépítészet már számtalan olyan lehetőséget kínál, amellyel praktikus, mégis látványos megoldásokat érhetünk el. Engedje meg, hogy elkalauzoljuk a kristálytiszta üvegajtók, illetve innovatív tolóajtók varázslatos világába!

bezfalcove_dvere_sapglass.jpg

Az üveg egy rendkívül elegáns és természetes anyag, amely könnyedséget és időtlen megjelenést kölcsönöz otthonunk belső terének. Egy üvegajtóval szabadon hagyhatjuk a belső teret, ugyanakkor fel is oszthatjuk lakásunkat funkcionális részekre. A Sapeli® SAPGLASS üvegajtók és térelválasztó elemek biztonsági edzett üvegből készülnek, mely a klasszikus üveghez képest sokkal jobb tulajdonságokkal rendelkezik. Többszörösen nagyobb ütésállósággal, nagyobb hajlítószilárdsággal és magasabb hőállósággal jeleskedik. A maximális biztonság érdekében pedig úgy alakították ki, hogy törés esetén az edzett üveg számos apró, tompa darabkára törik, ezáltal minimalizálva a sérülés kockázatát.

630a0f4ab98afdd824a19710eb36af66.jpg

A fényhiány mellett a másik probléma a kis térből is adódhat. Amennyiben helyhiánnyal küzdünk és zavaró lenne az adott helyiségben egy ajtószárny, akkor célszerű tolóajtó megoldásokban gondolkodunk. Herdoor divíziónk Albatros alumínium rendszerű tolóajtói a kiváló alapanyagokat ötvözik kiemelkedő műszaki megoldásokkal és az időtálló designelemekkel. Az Albatros Slide ajtó nemcsak a térrel alkot tökéletes összhangot, de a teret meghatározó belsőépítészeti elem is egyben.

Albatros_Slide_InForma.jpg

alu-schuifdeur-hangend-b3.jpg

Egyedi tolóajtók, térelválasztók és elegáns üvegajtó megoldások
Forduljon bizalommal a Hergroup csapatához!


Ismerje meg Ön is Sapglass üvegajtóinkat, melyek az elegáns megjelenés mellett könnyű kezelhetőséget nyújtanak használójuknak, így méltán lettek a vásárlóink kedvencei.


Látogasson el megújult bemutatótermünkbe!
7150 Bonyhád, Perczel Mór út 84/B.