Fókuszban az otthoni irodák

Fókuszban az otthoni irodák

Prémium beltéri ajtók az otthoni munkavégzés szolgálatában

A 2021-es évben úgy tűnik, hogy továbbra is sok időt fogunk otthonunk falai között tölteni. Ez egyben azt a törekvést is jelenti, hogy lakótereinket minden eddiginél hangulatosabbá és komfortosabbá tegyük, legyen szó akár a nappalinkról, vagy az otthoni munkakörnyezetünkről, irodánkról. 

A pandémia következtében számos cég az otthonokba szervezte ki teendőit. A home office új ajtókat nyitott meg a dolgozók előtt, ugyanakkor váratlan nehézségekkel is számolni kellett. Belsőépítészeti szempontból például az esetleges helyhiánnyal, ebből adódóan a dolgozósarok kialakításának, átalakításának feladatával. A Herbavit Kft.-nél prémium nyílászárókkal és térelválasztókkal támogatjuk az otthoni munkavégzést. 

A Sapglass® választékában számos típusú üveg, nyitási rendszer és vasalat található meg. Az üvegajtók és üvegfalak olyan bevált technológiákkal készülnek, mint a homokfúvás, gravírozás, digitális nyomtatás és a strapabíró kerámia nyomtatás. Az üvegajtók/falak mögött megbújó iroda ráadásul praktikusan elszigetel, ugyanakkor biztosítja a tökéletes kilátást a lakás többi pontjára. 

hergroup-sapeli-sapglass-belteri-uvegajto.jpg

hegroup-sapglass-uvegajto.png

Az otthoni irodák új jelentőségre tettek szert, és bármilyen kényszerlehetőségeket is használnak ki az emberek idén, a közeljövőben valószínűleg a ház egyik legstílusosabb és funkcionálisabb tereivé alakulnak majd át. 

A Sapglass® ajtók mellett további 3 Sapeli® stíluscsaláddal, számtalan ajtómodellel, természetes és mesterséges megjelenések széles választékával, illetve helyiségekhez illeszkedő ajtókialakításokkal várjuk érdeklődőinket. 

hegroup-sapeli-home-office.jpg

hergroup-sapeli-domino-final-oprava-belteri-ajto.jpg

Válasszon Sapeli® beltéri ajtóink számos változata közül és alakítson ki egy hangulatos otthoni munkakörnyezetet! 

Nem tud dönteni? Látogasson el bemutatótermünkbe személyesen, és segítünk kiválasztani az Ön igényeinek leginkább megfelelő nyílászárót! 

7150 Bonyhád, Perczel Mór utca 84/B.