A Hergroup termékei a Holt-Duna gyönyörű vízpartján

A Hergroup termékei a Holt-Duna gyönyörű vízpartján

Hadd mutassuk be legújabb referencia munkánkat!

Fadd-on, Dombori Beachen található az az impozáns, csodás hotel, amelynek árnyékolásáról teljes egészében a Hergroup gondoskodik.

A megfelelő napvédelmi rendszer kiválasztásával, úgy a nyári, mint a téli időszakban kellemes belső klíma teremthető egy épületen belül, a nap melegének és fényének kontrolálásával pedig jelentős energia megtakarítás érhető el.

Az általunk beépítésre került Varisol W300-as és W500-as kültéri textil árnyékolók különlegessége a szabadalmaztatott kettős rugós ellenfeszítés, melynek segítségével az árnyékoló textil minden állásban ugyanolyan feszes marad. Az esztétikus megjelenés mellett rendkívül nagy felületek árnyékolására alkalmas.

610_0561.jpg

610_0525.jpg

610_0579.jpg

 

A Hotel óriási üvegfelülete i RENSON Fixscreen zipzártechnológiás árnyékolókkal kerültek beépítésre, Sergé 600 textillel. A világ első kültéri zipzár technológiás textil árnyékolója nagyobb széllökések esetében is biztonságosan rögzítve marad, nem deformálódik, nem zörög, professzionálisan gondoskodik a zavaró fény bejutása és a felmelegedés ellen.

Az árnyékolásról a szabadban sem szabad megfeledkezni, árnyékolóink azonban tökéletes biztonságot nyújtanak a szállóvendégeknek a káros napsugarak ellen:

RENSON Algarve teraszárnyékolók kerültek beépítésre a VIP teraszokra, melyek lapozható üvegpanellel elválaszthatóak egymástól. A LED lamellák gondoskodnak a még nagyobb kényelemről, és a maximális komfortról a sötétebb időben is, hogy az esti órákban is kellemes hangulatban teljen a teraszon töltött idő. A matt finomstruktúr felületkezelésnek köszönthetően pedig egy időtálló, karcmentes felületű árnyékolóban teljesedhet ki a terasz szépsége.

 

610_0687.jpg

610_0696.jpg

610_0722.jpg

610_0587.jpg

 

Az épület tetejére RENSON Icarus strukturális árnyékolók kerültek elhelyezésre az optimális napvédelem elérése érdekében.

 

renson dron 4.jpg

renson2.jpg

 

A Hotel külső megjelenésének további különlegességét adják a Parsol szürke színben legyártott és beépített üvegkorlát és kültéri üvegkerítés. Ezek a rendkívül tartós és megbízható üvegmegoldások elegáns és dekoratív elemét képzik a hotelnek.

 

610_0756.jpg

610_0617.jpg

610_0660.jpg

610_0518.jpg

 

Ha Önt is lenyűgözték termékeink, vegye fel velünk a kapcsolatot! Szakértő kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre.