Hogyan válasszunk kilincset?

Hogyan válasszunk kilincset?

Utazás a HOPPE® vasalatok világába

Sokszor megfeledkezünk a kisebb dolgok fontosságáról, és gyakran nem értékeljük az apróságokat. Ugyanígy az ajtókilincsek is sokkal nagyobb figyelmet érdemelnek, hiszen a funkcionalitás mellett ügyfeleink otthonának meghatározó díszítő elemeként is szolgálnak. Ez azonban csak két szempont, amit egy kilincs vásárlásakor figyelembe kell venni. Ismerd meg a többit is!


Biztonság


Az otthonok védelméért a nyílászárók és a vasalatok együttesen felelnek. A német minőségű HOPPE® termékekkel nem nyúlhatsz mellé! Többpontos biztonsági zárral, cilindervédő betéttel és egyéb védelmi megoldásokkal akadályozzák meg az illetéktelenek bejutását. Nem csak a bejárati ajtó védelme fontos, az ablakon keresztül szintén érkezhetnek váratlan vendégek, a HOPPE® ezért az ablakkilincseit is nagy körültekintéssel fejlesztette ki. Ráadásul az összesre 10 év működési garanciát biztosítunk, amely kiterjed az ablakkilincsek esetében a különleges biztonsági funkciókra is.

Hergoup_HOPPE_bejarati_ajto_kilincs_7.jpg

 

Funkció


Legyen szó bármilyen nyílászáróról, a HOPPE®-nél minden típushoz találhatsz kilincset, így bármilyen ügyféligényt ki tudsz elégíteni. Kimagasló ár-érték arányú ablak-, bejárati ajtó-, terasz ajtó-, és beltéri ajtó kilincseik világszinten elismertek, ezért nem meglepő, hogy számos nyílászáró cég építi bele termékeibe őket. Tudjuk, hogy szakemberként a gyorsaságra és hatékonyságra törekedve nem mindegy, hogy egy helyen beszerezhetsz-e mindent, vagy több helyre el kell-e látogatni a tökéletes megoldásért, ezért nyílászáróink mellett többféle kiegészítő, beépítési anyag, vasalat, köztük számos HOPPE kilincs közül is válogathatsz.

Hergroup_Hoppe_kilics.jpg

 

Esztétika


A HOPPE® nemcsak magas minőségével és széles választékával, de esztétikus megjelenéssel is felhívja magára a figyelmet. Az otthon harmóniájának megteremtésében egy jelentéktelennek tűnő kilincsnek éppúgy nagy szerepe van, mint egy festmények vagy szobanövénynek. Gondoljunk csak bele! Ha vendégségbe mész, mi az első dolog, ami a kezed ügyébe kerül? A HOPPE® széles termékválaszték biztosítja, hogy a legkülönfélébb ügyféligényeknek is meg tudj felelni.

Hergroup_HOPPE_belteri_ajto_kilincs_3.jpg

 

Egyediség


A Hergroup kínálatában a HOPPE® termékek széles és színes palettájával találkozhatsz. Az egyedi szerelvények tetszés szerint alumíniumból, rozsdamentes acélból, műanyagból vagy sárgarézből is készülhetnek. A változatos formák, funkciók, színek és anyagok sokaságában garantáltan megtalálod, amit keresel!

Hergroup_HOPPE_belteri_ajto_kilincs_5.jpg

 

Ne feledd, a tökéletes kilincset csak úgy leleheted meg, ha pontosan határozod meg ügyfeled szükségleteit és elvárásait! A biztonság, a funkció, az esztétika és az egyediség ehhez elengedhetetlen.


További információért kattints ide! Vagy érdeklődj személyesen szakértő kollégáinktól, akik örömmel várják megkeresésedet!