Hogyan válasszunk tűzgátló ajtót?

Hogyan válasszunk tűzgátló ajtót?

A Hergroup technikai ajtókban is a legmagasabb minőségre és megbízhatóságra törekszik.

Az olasz Ninz gyártócéggel szoros partnerkapcsolatot ápolunk. Hazájában abszolút vezető a tűzgátló ajtók piacán, a nemzetközi szigorú szabványoknak tökéletesen megfelelnek termékeik. A Ninz tűzálló ajtók előnyös tulajdonságai közé tartozik, hogy végleges porszórt felületkezeléssel vannak ellátva, utólag is beszerelhetők, emellett megjelenésük is rendkívül igényes és esztétikus.

 

A Hergroup kínálatában három fő többfunkciós ajtótípus található meg: Ninz REVER többfunkciós ajtó, Ninz UNIVER tűzgátló ajtó és Ninz PROGET tűzgátló ajtó.

 

A REVER kedvező ár-érték arányú technikai ajtó, maximális biztonsági fokozatú védelemmel. Intézményekbe, ipari létesítményekbe, irodaházakba, lakások technikai és tárló helyiségeibe ajánljuk. Így tökéletes választás társasházak pince- vagy padlásfeljáró ajtóinak.

Ninz_Rever_hir.jpg

 

Az UNIVER tűzzáró ajtó tökéletes választás olyan épületekbe, ahol nagy igénybevételnek van kitéve, például korházakba és iskolákba. Az UNIVER füstgátló ajtó karcálló, egyedi színekben is rendelhető.

Ninz_Univer_hir.jpg

 

A PROGET tűzgátló ajtó a legjobb minőséget képviseli a tűzálló ajtók kínálatában, megállja a helyét metróállomásokon, repülőtereken és ipari üzemekben is. Különböző tokokkal kérhető, igényeinek megfelelően válogasson átfogó, block vagy saroktok és ellentok kombinációja közül.

Ninz_Proget_hir.jpg

 

 

A technikai ajtók elemeinek részletes műszaki jellemzőit keresse katalógusunkban!

https://issuu.com/herbavitkft/docs/hergroup_ninz_tuzgatlo_es_tobbfunkc

 

Vásárolja meg Ninz tűzgátló ajtaját a Hergroupnál, hiszen a tűzgátló ajtókat MSZ méretben kínáljuk, a kért terméket kompletten csomagoljuk és pár nap alatt ki is szállítjuk országosan. A tűzálló ajtókhoz számos kiegészítőt is kínálunk. Keresse szakembereinket bátran kérdéseivel!