HOPPE® kilincs-család

HOPPE® kilincs-család

Változatos funkciók különböző igényekre

A Hergroup kínálatában kapható HOPPE® kilincs portfólióban igen változatos típusok sorakoznak egymás mellett. Legyen szó ablakról, bejárati, beltéri vagy teraszajtóról a minőséget, tartósságot és kifinomult stílust képviselő darabok egyedi megoldást nyújtanak. Íme, egy kis ízelítő! 

 

HOPPE® ablak kilincsek 

A standard kivitel burkolólappal vagy elfordítható, rugósan megfogott takarósapkával van felszerelve, így a kilincsek fel- és leszerelése viszonylag egyszerű. Azonban speciális biztonsági zárszerkezettel is rendelhetőek, ami megakadályozza, hogy kívülről elmozdíthassák az ablakszerelvényt. A gyártó mindkét esetben 10 év működési garanciát vállal termékeire. 

HOPPE® kilincs-család 1.jpg

 

HOPPE® bejárati ajtókilincsek és fogantyúk 

A bejárati nyitószerkezet kiválasztásakor a megjelenés és a biztonság a két legfontosabb tényező. A HOPPE® bejárati ajtókilincsek és fogantyúk mindkettőnek eleget tesznek. Az egyedi szerelvények tetszés szerint alumíniumból, rozsdamentes acélból, műanyagból vagy sárgarézből is készülhetnek. A tökéletes védelemért pedig a biztonsági ajtókilincs felel, ami közvetlenül védi a zárat és a cilinderbetétet a mechanikai támadások elől. 

HOPPE® kilincs-család 2.jpg HOPPE® kilincs-család 3.jpg

 

HOPPE® teraszajtó kilincsek 

Nem is gondolnánk, hogy a kertes házakba történő betörések közel kétharmada az ablakon vagy a teraszajtón keresztül történik. Éppen ezért, ahogy az összes többi külső nyílászárónál, úgy a teraszajtók esetében sem hanyagolható el a biztonság kérdése. A HOPPE® toló- és bukóajtó kilincsei, valamint emelő-toló garnitúrái kifejezetten erkélyajtókhoz vagy üveges teraszajtókhoz lettek kifejlesztve, így garantálva a speciális védelmet. 

HOPPE® kilincs-család 4.jpg

 

HOPPE® beltéri ajtó kilincsek 

Ha megvédtük otthonunkat a külső támadások ellen, fellélegezhetünk! Most már bátran választhatunk beltéri ajtó kilincset. Minden egyes HOPPE® termék gondosan megformált, a legjobb technikai tudás szerint kivitelezett alkotás, melyek közül mindenki megtalálja az igazit. 

HOPPE® kilincs-család 5.jpg

De amiért partnereinknek mindezen kilincseket igazán nyugodt szívvel ajánljuk az az, hogy a különböző funkcióik ellenére tökéletesen illeszkednek egymáshoz stílusban és kivitelezésben egyaránt. Szolgáld ki ügyfeleid igényeit egy kézből, harmonikus stílusban! 

Kérj árajánlatot vagy kérdés esetén keresd szakértő kollégáinkat!