IZGALMAKKAL TELI IDŐSZAK A HERGROUPNÁL

IZGALMAKKAL TELI IDŐSZAK A HERGROUPNÁL

Kezdetét vette bemutatótermünk átalakítása!

 

A bővülés és a fejlődés kezdetektől fogva rendkívül fontos cégünk életében. Éppen ezért hatalmas öröm számunkra, hogy Önökkel is megoszthatjuk a jó hírt, miszerint ÁTÉPÍTJÜK BEMUTATÓTERMÜNKET!

Az átalakítás apropója, hogy végre bemutatótermünkben köszönthetjük Sapeli® prémium beltéri ajtóinkat is, hiszen célunk, hogy vásárlóink mindig a legújabb trendekkel és inspirációkkal találkozzanak. A cseh gyártmányú Sapeli® beltéri ajtók kínálatunk méltó ékkövei, hiszen prémium minőségük révén nem csak ellenállóak, de számtalan egyedi stílusban, árnyalatban és felületkezelésben is elérhetőek. A Sapeli® termékek túlmutatnak a hagyományos beltéri ajtó fogalmán, valóságos ékszerként ragyogják be az otthonokat, éppen ezért új köntösbe bújtatott bemutatótermünkben ők lesznek a főszereplők. Érdeklődőink a hagyományos darabokon túl, akár az extrémebb, Sapglass® üvegajtót is megtekinthetik majd.
Az újonnan kiállított Sapeli® ajtók mellett a megszokott módon nyílászárók, árnyékolók és vasalatok széles választékával várjuk Önt. Megszépült bemutatótermünkben Ön még exkluzívabb körülmények között tekintheti meg, próbálhatja ki, érintheti meg termékeinket, melyek reményeink szerint inspirálni fogják Önt egy különlegesebb otthon kialakítására.
Képes összefoglalónkban megmutatjuk az átalakítás pillanatait:

        hergroup-bemutatoterem-sapeli-belteri-ajto.jpg  hergroup-bemutatoterem-felujitas.jpg  sapeli-premium-belteri-ajto-hergroup.jpg

   hergroup-bemutatoterem-sapeli-premium-belteri-ajto.jpg  hergroup-sapeli-ajtok.jpg

 hergroup-sapeli-premium-belteri-ajto.jpg  hergroup-bemutatoterem-atepites.jpg