Kád a hálószobában

Kád a hálószobában

Sapeli® ajtók a hétköznapi luxus szolgálatában

A fürdőszoba és a hálószoba összevonása első hallásra furcsának tűnhet, azonban nem újdonság, hiszen szállodákban és luxus apartmanokban már egyre gyakrabban találkozhatunk vele. Az átlagemberek számára ez egy igen megosztó elrendezés, főleg ha saját otthonunkban képzeljük el ezt a különleges trendet. Felesleges luxusnak tűnhet, azonban ha jobban belegondolunk, igazából helyet spórolhatunk vele, miközben egy kis extrával jutalmazzuk magunkat a kemény hétköznapok fáradalmainak kipihenésére.

Az egyedül vagy párban élő érdeklődőknek bátran ajánljuk a SAPELI® SAPGLASS üveg beltéri ajtóinkat, melyek kimagaslóan ütés- és törésállók. Az extravagáns megoldást nyújtó üvegajtók beengedve a szobába áradó napfényt, tágas térré alakítják az otthonokat.

Sapeli_Sapglass_6.jpg

A kisgyermekes családoknak sem kell lemondani a trendi üvegajtóról, viszont számukra egy visszafogottabb megoldást kínálunk. A SAPELI® SAPGLASS termékcsaládban találhatóak homokszórt felületkezelt üvegajtók is, melyek egyfajta matt hatást keltve a fényt ugyan beengedik, de a kíváncsi tekinteteket már nem. Személyiségünktől és ízlésünktől függően egyszerű hálószobából nyíló fürdőszoba ajtóként vagy teljes üvegfalként is alkalmazható.

Sapeli_Sapglass_8.jpg

 

Felkeltettük az érdeklődésedet?

Nézz körül széles kínálatunkban és kérj egyedi ajánlatot szakértő kollégáinktól!