Kilincstrendek beltéri ajtókra

Kilincstrendek beltéri ajtókra

Milyen kilincset ajánljunk a vevőknek?

A kilincseket elsősorban funkcionális okokból vásárolják, de ne felejtsük el, hogy egyben egy dizájnelemként is megjelenhetnek. Manapság rengeteg fajta kilincs van és mindegyik más hatást kelt. Fontos, hogy a vevő, az otthona stílusához illő kilincset kapjon!
Íme, pár kiváló kilincs a HOPPE® kínálatából:

1. Ez a szögletes fekete kilincs modern, letisztult hangulatot kelt. Tökéletesen passzol a képen látható fekete ajtóhoz, kanapéhoz és a márvány padlóhoz is. A szögletes kilincsek nagyon jól mutatnak minimalista stílusú házak esetében vagy modern irodákban lévő ajtókon. 

hoppe 1.jpg

2. Az alábbi kilincs egy teljesen más hatást sugároz, mint az előző. Egy nagyon szépen formázott kilincs, ami elsősorban a sötétbarna fa ajtókhoz illik. A szoba egy nyugalmi hangulatot áraszt, amivel a kilincs tökéletesen harmonizál. Kiváló választás lehet azon vásárlóknak, akik az antik házak kedvelői.

hoppe 2.jpg

3. Ezen a képen egy aranyszínű kilincs látható. Szintén egy remek döntés lehet modern stílusú szobákhoz. Az arany szín luxus és prémiumhatást kelt, így az egész házat képes feldobni.

hoppe 3.jpg

4. Az utolsó képen egy teljesen hagyományos hengeres kilincs látható. Számos színben és anyagban rendelhető, melyek mindegyike esztétikus, szép megjelenést ad a szobáknak.

hoppe 4.jpg

Kilincseink az esztétikus megjelenés mellett, jó ár-érték aránnyal is rendelkeznek. Kattints katalógusunkra, ha tovább nézelődnél a beltéri ajtókilincseink kínálatában!