Kisvárosi elegancia, tökéletes harmóniában

Kisvárosi elegancia, tökéletes harmóniában

Praktikus térelválasztó megoldások irodai környezetben

Napjainkban a minimalizmus nem csak a látvány, hanem a funkcionalitás miatt is igen közkedvelt stílus. Az egyszerű formák, tágas terek, kontrasztos árnyalatok privát és formális környezetben is jól mutatnak. Sásdi referencia munkánk is ezt támasztja alá.

 

Referenciaépületünk minimalista környezetét Albatros Slide alumínium keretes üveg térelválasztó rendszereink, valamint a MATT LACK üvegbetéttel szerelt Albatros Swing alumínium keretes nyíló üvegajtó rendszereink emelik tökéletes szintre.

hergroup-aluminiumkeretes-uvegterelvalaszto.jpg

Az olasz minimál formavilágot idéző, elegáns, keskeny profillal rendelkező Ablatros Swing egy falba simuló alumínium tokos beltéri nyíló ajtó rendszer, amely tökéletesen harmonizál az Albatros Slide térelválasztó-tolóajtórendszerrel.

hergroup-albatros-swing-aluminium-keretes-ajto.jpg

hergroup-herdoor-aluminium-keretes-uvegterelvalaszto.jpg

A termékek a legjobb alapanyagokat, a legújabb műszaki megoldásokat ötvözik az időtálló designelemekkel, így biztosítva, hogy ne csak funkcionális, de a teret meghatározó belsőépítészeti elemek legyenek. A rejtett vasalatok és a plafonba süllyeszthető sín a garancia arra, hogy a tolóajtó-rendszerből valóban csak annyi látszódjon, amennyit láttatni akarunk.

albatros-swing-aluminiumkeretes-uvegterelvalaszto-hergroup.jpg

Az iroda harmonikus megjelenése Vátyi Erika belsőépítésznek köszönhető.