Küldetésünk a maximális fény- és hővédelem

Küldetésünk a maximális fény- és hővédelem

Árnyékoló-beépítés a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kar számára

Örömünkre szolgált, hogy a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kar épületének árnyékolását csapatunk oldhatta meg, melynek végeredménye az alábbi referencia összefoglalónkban látható.

 

A Kar épülete csodálatos üvegfelületekkel rendelkezik, melyek azonban nyáron veszélyt is rejtenek magukban, ugyanis rendkívül felforrósíthatják a belső teret. A fény- és hővédelmet szem előtt tartva zipzár technológiás kültéri textilárnyékolókat építettünk be, melyek előnye, hogy akár 6 méternyi egybefüggő felületet is könnyedén leárnyékolhatunk segítségükkel.

hergroup-fixscreen-antracit-arnyekolo.jpg

A Fixscreen® árnyékolók rendkívül ellenállóak az időjárással szemben, a textil akár extrém időjárás esetén is a helyén marad, nem zörög, nem szakad, sőt még szúnyoghálóként is funkcionál.  A Fixscreen® árnyékolók Sergé 600 üvegszálas kivitelben, MATT STRUKTÚR felülettel kerültek beépítésre, rendkívül elegáns éjfekete színben.

hergroup-arnyekolo-fixscreen.jpg  hergroup-fixscreen-arnyekolo-pte-mik.jpg

Végül, de nem utolsó sorban professzionális megoldásként az árnyékolókhoz BECKER szél- és fényérzékelőket is szállítottunk. Az apró fényérzékelők minden árnyékolót egyedien működtetnek még akkor is, ha éppen nem tartózkodik senki az épületben. Hatékony megoldás a belső tér megóvására – mindezt teljesen automatikusan.