Legyen Neked is szerencsés az új éved!

Legyen Neked is szerencsés az új éved!

Pozitív energiákat sugalló lakberendezési tippek a Hergroup-tól

A lakás és az otthon között az a különbség, hogy az előbbi egy lakóegység, az utóbbi pedig egy olyan menedék, egy biztonságot nyújtó hajlék, ahol mindig önmagad lehetsz, szeretet és nyugalom vár. Saját sikereinket nagyban befolyásolja, hogy milyen környezetben élünk, és ott hogyan érezzük magunkat.

Összegyűjtöttünk 5 lakberendezési tippet, melyek segítenek pozitív energiákkal megtölteni a tereket.

1.      Természetes anyagok

Használjunk márványt és fát otthonunk hangsúlyos elemeinek kivitelezésére! Prémium minőségű SAPELI® beltéri ajtóink között végtelen verzióban és árnyalatban találhatsz fa mintázatú beltéri ajtókat.

termeszetes_anyagok_sapeli.jpg

2.      Kellemes színek

A lakberendezők szerint a narancssárga, zöld, korall és tengerészkék színek pozitív energiát sugároznak, melyek akár falra festve vagy egy-egy bútor árnyalataként is melegséget és nyugalmat árasztanak.

kellemes_szinek_sapeli.jpeg

3.      Szabad terek

Ahhoz, hogy a levegő könnyen áramoljon, és ne érezd magad egy kis lyukba szorítva, fontos, hogy szellős legyen a bútorok elrendezése és a helyiségek kialakítása. Kisebb alapterületű otthon esetén a SAPELI® SAPGLASS üveg beltéri ajtók segítenek a terek kiterjesztésében.

szabad_terek_sapeli.jpg

4.      Formák

A sok szögletes forma és a különböző méretű bútorok egyenletlenséget szülnek. Ahol csak lehet, igyekezzük a szögletes formákat kerek egységekkel kombinálni! SAPELI® beltéri ajtóinkhoz például remek választás egy lekerekített HOPPE® kilincs.

formak_sapeli.jpg

5.      Relaxálás

Ne feledkezzünk meg a kikapcsolódásról sem! A RENSON teraszárnyékolói segítenek kizárni a stressz hatásokat, miközben közel engednek a természethez. Minden épülettípushoz könnyen igazodnak így a külső harmónia is megmarad.

relaxalas_renson.jpg

 

További információkért fordulj bizalommal szakértő kollégáinkhoz vagy látogass el személyesen bonyhádi bemutatótermünkbe! 7150 Bonyhád, Perczel Mór út 84/B.