Letisztult és modern pécsi otthon

Letisztult és modern pécsi otthon

A belső harmóniáról a SAPELI® beltéri ajtók gondoskodnak

Újabb lenyűgöző referencia munka bizonyítja termékeink nagyszerűségét! A pécsi családi ház legfőképp minimál és modern építészeti stílusjegyeket visel. Belső megjelenésében a fehér és szürke színek mindenhez passzoló árnyalatai dominálnak. A tervezők és a tulajdonosok a nyílászárók kiválasztásakor is ezt a koncepciót követték.

hergroup_hir_referencia_sapeli_harmonie.jpg  hergroup_hir_sapeli.jpg

 

A letisztult otthonba a HERGROUP által forgalmazott, alumínium keretes térelválasztó rendszerek kerültek beépítésre. Az üvegfalak és a tolóajtók kellemesen tágassá varázsolják az amúgy keskeny és hosszú folyosót.

hergroup_referencia_hir_indexkep.jpg  sapeli_harmonie_hergroup_hir_referencia.jpg

 

Az egységes összkép megvalósításához síkban záródó, savmart üveges, festett SAPELI® Harmonie 40 típusú beltéri ajtókat rendelt ügyfelünk, amelyek kiválóan beolvadnak a ház enteriőrjébe. A nyílászárók különlegessége, hogy furatolt forgácslapbetéttel, de üvegmegfogó keret nélkül készültek, így az ajtókon középen végigfutó üveglap egészen az ajtólap síkjáig ér. A modern, letisztult, minimalista megjelenést a rejtett pántok teszik lehetővé.

hergroup_hir_kilincs_DND_modell.jpg

 

Az impresszív beltéri ajtók az egyedi kilincsektől váltak igazán különlegessé. A képen is látható gyönyörű DND kilincs modell Mauro Ronchi világhírű tervező munkája. A csillogó kilincsek négyzetrozettás, fényes króm-POWER szálcsiszolt króm felülettel kombinálva teljesednek ki. 

 

Akár a letisztult stílust, akár a cifrább megjelenéseket kedveled, nézz körül honlapunkon, hiszen a Sapeli ajtók között mindenki megtalálja az ízlésének és igényeinek illő változatot. Ajtóinkat személyesen is megtekintheted, ha ellátogatsz bemutatótermünkbe. 

 

Herbavit Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 

Bonyhád, Perczel Mór út 84/B