Mediterrán minimalizmus jegyében épült modern villa

Mediterrán minimalizmus jegyében épült modern villa

A modern kor építészeti jegyeit tükröző családi házat hatalmas üvegfelületei teszik igazán különlegessé.

Bemutatjuk legújabb referencia házunkat

A modern kor építészeti jegyeit tükröző családi házat hatalmas üvegfelületei teszik igazán különlegessé. A letisztult vonalak, egyszerű színek és a tekintélyes méretű ablakok mind jellegzetesen modern karaktert adnak az épületnek, azonban a megfelelő árnyékolás elengedhetetlen.
A modern épületekre jellemző nagy üvegfelületek lélegzetelállítóan szépek, azonban legalább annyi veszélyt is hordoznak magukban, mivel nyáron felforrósíthatják a ház belsejét. Csapatunk feladata tehát az volt, hogy minél praktikusabban és a lehető legesztétikusabb módon oldjuk meg az óriási ablakok árnyékolását. Az épület adottságait, valamint Soós Szabolcs építész tervező véleményét szem előtt tartva a textilárnyékoló mellett döntöttek megrendelőink.

referencia-hershade-3.jpg

 

A Fixscreen® zipzár technológiás kültéri árnyékoló Sergé 600 üvegszálas kivitelben, MATT STRUKTÚR 7016 antracit felülettel került beépítésre, ami még ellenállóbbá teszi a felületet a normál selyemfényű RAL szinterezésnél.

 

referencia-hershade-1.jpg  referencia-hershade-2.jpg

 

A textilárnyékoló legfőbb előnye, hogy hatékonyan véd a túlmelegedéstől, ugyanakkor optimálisan irányítja a napfényt az épület belsejébe, nem utolsó sorban pedig tökéletesen belesimul a modern építészeti környezetbe. A ház emeleti teraszáról, vagy az udvarról rendkívüli látvány tárul a szemek elé. A zöld növényzettel és úszómedencével rendelkező kerthelyiség igazi mediterrán paradicsomként tündököl.


Ide mindenki imádna kiülni egy csésze kávéval, akár éjjel van, akár nappal.