Modern ívek vonzásában

Modern ívek vonzásában

Tegye elegánssá otthonát egyedi beltéri ajtókkal!

Az ember természeténél fogva vonzódik az ívelt formákhoz, ugyanis a finom ívekhez automatikusan a biztonságot társítjuk. Egy érdekes kutatás szerint ezeket a formákat legtöbbször szebbnek látjuk, mint a szögleteseket, mivel az elménknek és szépérzékünknek szükségük van az ívekre. Nézzük, ennek tükrében milyen finom megoldásokkal tehetjük otthonosabbá lakóterünket.

A Sapeli® üvegajtók már önmagukban is szemet gyönyörködtető megoldást kínálnak ezen túlmenően pedig számos különböző mintázattal lehetővé teszik, hogy otthonunk enteriőrjét könnyedén még egyedibbé varázsoljuk. Válasszuk bátran az egyre divatosabb homokfúvott vagy gravírozott megoldást! A homokfúvott technológiával a bonyolultabb design elképzelések is könnyedén kivitelezhetők, azonban a SAPELI® a legegyedibb kéréseket már innovatív lézeres megoldással teljesíti, legyen szó különleges grafikákról, vagy motívumokról.

01_chodba_final1.jpg 16_sapglass_float_cire_127p_posuvne.jpg

top-mau-vach-ngan-phong-khach-bang-kinh-4.jpg

A belső tér egyik legapróbb, ugyanakkor meghatározó eleme a kilincs. Hoppe® kilincs kollekciónk finom ívekkel és elegáns külsővel bármelyik beltéri ajtót feldobja, legyen szó klasszikus, vagy modern stílusú ajtóról. Egy impozáns megjelenésű szépen ívelt kilinccsel már az első pillanatban lenyűgözhetjük vendégeinket. Változatos kialakítású és felületkezelésű Hoppe® kilincseink a modern formatervezés mellett kiemelkedő technikai tartalommal is rendelkeznek, így hosszú évekre biztosíthatjuk ajtóink mozgatását.

Finitions-satinees-06.jpg

Finitions-satinees-02.jpg

Finitions-satinees-05.jpg

Ismerje meg a Sapeli beltéri ajtók 4 lenyűgöző termékcsaládját és prémium ajtóihoz kérje színben és kialakításban illeszkedő Hoppe kilincseinket!