NINZ technikai ajtók a mindennapokra

NINZ technikai ajtók a mindennapokra

Akár az otthonunkba is!

A technikai ajtó szó hallatán először olyan felhasználási környezetre asszociálhatunk, ami veszélyhez, tűzhöz, füsthöz, esetleg mérgező gázokhoz köthető. Éppen ezért nem is gondolnánk, hogy a mindennapi élet során, az otthonunkban is a segítségünkre lehetnek a NINZ® tűzgátló, füstgátló vagy többfunkciós ajtói.

Felmerül a kérdés: A biztonságot nyújtó otthonunkban mitől kéne minket megvédeni?

Sok helyen a garázs egybe van építve a házzal, így a keletkező kipufogógáz a lakóegységbe, szobákban, konyhába is beszivároghat csukott ajtón keresztül is, kellemetlen szagokat és érzést okozva.

A szagok mellett a meleg/hideg levegőt sem szeretnénk, hogy akárhova terjedjen otthonunkban. Például a tároló helyiségek ideális esetben hűvösek, ezért jól záró ajtóra van szükség, ami nem engedi ki a beállított hőmérsékletet.

A NINZ® technikai ajtói mindkét helyzetben ideális megoldásként szolgálnak, hiszen kint tartják, amit kint kell, és bent, amire bent van szükség. Felépítésüket tekintve a 4 oldalon körbefutó saroktok horganyzott acéllemezből készült, ami falazókarmokkal rögzített. A tokfalcban gumitömítés felel az áthatolhatatlan zárásért.

Hergroup_Ninz_technikai_ajtok_a_mindennapokra_1.jpg

Ennél a pontnál tesszük fel a következő kérdést: A technikai ajtók nem szépek, nem illeszkednek az otthon megjelenéséhez, akkor miért válasszam mégis?

Itt szintén egy közhiedelmet szeretnénk megcáfolni. A technikai ajtó funkciói mellett lehet esztétikus. A NINZ® termékek egyedi rendelés esetén bármilyen RAL színben kérhetőek. A kiegészítők között pedig a legújabb trendeknek megfelelő kilincsek közül választhatnak ügyfeleink, így teljes mértékben egyedi ízlés szerint alakíthatóak.
 
Hergroup_Ninz_technikai_ajtok_a_mindennapokra_2.jpgHergroup_Ninz_technikai_ajtok_a_mindennapokra_3.jpg
 
További részletekről érdeklődj a HERDOOR fül alatt vagy kérdezd szakértő kollégáinkat!