Nyaralás otthon

Nyaralás otthon

Izgalmasabb, mint gondolnád!

A nyár az egyik legszebb évszak: napsütés, vízpart és szabadság! Az izzasztó hőség azonban már kevésbé kedvünkre való. Főleg, ha nincs lehetőségünk egész nap a tengerparton hideg koktélokat szürcsölve pihenni.

A RENSON® teraszárnyékolók mediterrán megjelenése és választható extrái azonban gyorsan feledtetik velünk a kellemetlenségeket! Prémium minőségének és erős tartószerkezetének köszönhetően évtizedekig élvezheted a termék nyújtotta kényelmet.

hergroup_renson_premium_teraszarnyekolo.jpg

 

Exkluzív megjelenés

A végtelenségig bővíthető teraszárnyékoló letisztult vonalai tökéletesen illeszkednek bármely építészeti stílushoz. Csempészd be udvarodra a mediterrán életérzés pozitív energiáit!

hergroup_renson-camargue_teraszarnyekolo.jpg

 

Egyszerű kezelhetőség

A RENSON® teraszárnyékolók nem igényelnek komoly karbantartást. Lamellás tetőszerkezetüknek köszönhetően pedig gyorsan és egyszerűen szabályozhatod a beáramló napfényt és szellőzést.

renson_teraszarnyekolo_hergroup.jpg

 

Végtelen lehetőség

Számos egyedi extrával, például beépíthető fűtéssel, világítással, hangtechnikával és oldal panelekkel is rendelhető. Kiválóan alkalmas hétvégi családi grillezés vagy nagyobb baráti összejövetelek megrendezésére is!

 

Mit gondolssz? Évi két hét vakáció vagy évtizedekig tartó otthoni fényűzés?