Sapeli beltéri ajtóink minimalista környezetben

Sapeli beltéri ajtóink minimalista környezetben

Legújabb referencia munkánk főszereplői ezúttal a kifinomult stílusú, Sapeli beltéri ajtók.

Ügyfeleink a minimalizmust, a minőséget és leendő otthonuk belső enteriőrjét szem előtt tartva, gondos tervezgetést követően választották ki a számukra ideális ajtó modelleket. Tekintsetek bele munkafolyamatunkba!

A helyiségek zömébe Harmonie 83 típusú, üvegezett ajtók kerültek, míg a fürdőszobát a Sapglass üvegajtó teszi igazán elegánssá és világossá. A garázs és egyéb gépészeti helyiségek Elegant 10 teli ajtólapokkal lettek felszerelve. A Harmonie 83 üveges ajtók esetében a 8 mm vastag, edzett Sapelux white üvegre, valamint csomós tölgy CPL felületre esett megrendelőink választása mind az ajtólap mind a tok esetében, mely felület aleendő bútorzattal tökéletes harmóniát fog alkotni. Az ajtók szerkezetileg síkban záródnak és tokbanyílnak, rejtett pántokkal, ezáltal is a közös térben való egységes megjelenést tükrözve.

Megrendelőink a kilincsek tekintetében is biztosra mentek, a Hoppe® Toulon négyzetrozettás modellek mellett döntöttek, melyek minimál kialakításuk által remek párost alkotnak a Sapeli® beltéri ajtókkal.

uvegajto-sapeli-hergroup.jpeg   Lotos-83-Toulon-kilincs-sapeli-hergroup-2.jpeg   Lotos-83-Toulon-kilincs-sapeli-hergroup.jpeg