Síkban záródó elegancia

Síkban záródó elegancia

Legújabb referenciánk a pécsi MegaSun Szolárium Stúdióban tündököl

Sapeli® beltéri ajtó kínálatunk egyik legnépszerűbb képviselője az Elegant® ajtócsalád. A Sapeli® ajtók közkedveltsége egyszerűségükben és letisztultságukban rejlik, hiszen bármilyen stílusú helyiséget eleganciával töltenek meg, különös tekintettel a modernebb belső terekre.

hergroup-sapeli-elegant.jpg

A pécsi MegaSun Szolárium Stúdió megkeresésekor egyértelmű volt, hogy a beépítésre kerülő ajtó, milyen feltételeknek kell, hogy eleget tegyen: legyen esztétikus és ellenálló, ugyanakkor illeszkedjen a modern, fiatalos környezetbe. Megrendelőnk végül a Sapeli Elegant 10 Comfort® CPL fóliás, magasfényű fehér ajtónk mellett döntött.

Referenciánk is alátámasztja, hogy a Sapeli® Elegant beltéri ajtók minden enteriőrben jól mutatnak. A falcolatlan modellek rendkívül elegáns látványt nyújtanak, valamint pontos záródás és magas műszaki tartalom jellemzi őket. A beépítésre került ajtó különlegessége a lakkozott fehér felületen felül, hogy a tok metal laminate felülettel készült, kiemelve így az ajtó fényét.

A részletekről sem feledkeztünk meg, az ajtó kényelmes mozgatásáért a Hoppe® Toulon négyzetrozettás kilincs felel. Kilincskínálatunkban elérhető Hoppe® kilincsgarnitúrák a minimalista design tökéletes kiegészítői.

hergroup-hoppe-kilincs.jpg  megasun-beepites-referencia-hergroup-sapeli.jpg