Speciális épülettel bővült referencialistánk

Speciális épülettel bővült referencialistánk

Átadták a Pécs II. Tűzoltó Parancsnokságot

Büszkék vagyunk rá, hogy egy olyan nagy ívű és jelentőségű beruházáshoz járulhattunk hozzá, mint a pécsi tűzoltóság új épületének felhúzása. A 2021-ben megkezdett munkálatok idén júniusban fejeződtek be, a generálkivitelező referenciafotói pedig magukért beszélnek! 

Pécs II. Tűzoltó Parancsnokság 1.jpg

A kép forrása: merkbau.hu

A Merkbau Zrt. kivitelezésében megépült, három szintes, vasbeton szerkezetű, speciális feladatokat ellátó épület közel 1600 m2 . A város egyik legnagyobb csomópontjában található állomás abból a célból készült, hogy a katasztrófavédelem szakemberei gyorsabban kiérkezzenek a régió déli részén esetlegesen előforduló káreseményekhez.

Pécs II. Tűzoltó Parancsnokság 2.jpg

A kép forrása: merkbau.hu

A Hergroup pedig nem kisebb feladatot kapott, mint az összes beltéri ajtó biztosítása, köztük számos NINZ® tűzgátló ajtóval. Ez a projekt azért is különleges számunkra, mert nincs annál nagyobb elismerés, mint hogy egy tűzoltóság épületébe kerüljenek NINZ® ajtóink, melyek az építőipari minősítéseknek és magas tűzvédelmi besorolásuknak köszönhetően a legnagyobb biztonságot nyújtják – jelképesen, éppen a pécsi tűzoltóságon. 

Pécs II. Tűzoltó Parancsnokság 3.jpg

A kép forrása: merkbau.hu

Az építkezésről, az épület műszaki jellemzőiről és különleges funkcióiról bővebben olvashattok a https://merkbau.hu/project/pecs-ii-tuzolto-parancsnoksag/ oldalon. Ha te is szeretnél minőségi, időtálló és tűzbiztonsági szempontból is első osztályú nyílászárókkal dolgozni, vedd fel velünk a kapcsolatot vagy nézz körül honlapunkon!