A szabadtéri programok ideje még nem járt le!

A szabadtéri programok ideje még nem járt le!

Az őszi kényelemről a RENSON® gondoskodik

Szeszélyes az ősz, szokták mondani… A RENSON® teraszárnyékolók azonban innovatív tulajdonságaiknak köszönhetően igyekeznek minden igénynek és időjárási tényezőnek megfelelni még a hűvösebb hónapokban is. Így nem kell lemondani a baráti összejöveteleket sem az esetleges rossz idő miatt!

hergroup_renson_hir_algarve.jpg

 

Harmóniában a természettel

A tökéletes összhang titka, hogy lépést tartunk az időjárás változásaival. A RENSON® teraszárnyékolók mindenre felkészültek: jöhet intenzív napsütés, heves eső, erős szél, csípős hideg vagy vak sötétség…

Általánosságban a piacon kapható teraszárnyékolók alapvető funkciója a napfénytől való védelem, illetve a vízhatlanság biztosítása, bár utóbbival ritkábban találkozhatunk. A RENSON® felismerve a piaci rést, olyan innovatív megoldásokat fejlesztett ki, melyek meleget és fényt is biztosítanak anélkül, hogy bemennénk a házba.

hergroup_Renson-Camargue_hir.jpg

 

Maximális komfort hűvösebb vagy sötétebb időben is

Élvezd tovább a teraszod nyújtotta kényelmet naplemente után is! Számos beépített világítás közül választhatsz:

  • felfelé vagy lefelé irányuló világítás – direkt vagy indirekt fény,
  • oszlopokba integrált LED fénysor – minden oldalról érkezik fény,
  • lamellákba épített LED lámpák – egyenletes megvilágítás.

hergroup_hir_renson.png  hergroup_hir_renson_1.png

 

Hűvösebb időben sem szükséges bevonulni, a RENSON® erre is nyújt egy alternatívát. A beépített fűtés, mint választható extra, lehetővé teszi, hogy este is folytatódjanak a meghitt beszélgetések. Az egyenletes hőelosztásnak köszönhetően egyszerűen stabilizálható a belső hőmérséklet akár már enyhe hőmérsékletcsökkenés esetén is.

hergroup_hir_renson (2).png

 

A RENSON® teraszárnyékolók 100%-osan alkalmazkodnak az időjárás viszontagságaihoz, hogy Te nyugodtan élvezd a környezet közelségét, amikor csak kedved tartja. Mindenki megérdemli a pihenést, próbáld ki Te is!

 

További információért és egyedi ajánlatokért keresd szakértő kollégáinkat!