Természetesség otthonunkban

Természetesség otthonunkban

 Egyre erősödik a környezet közeliség trendje 

A természetes hatású anyagok egyfajta finom eleganciát kölcsönöznek otthonunknak, harmóniát teremtenek. Manapság egyre távolabb kerülünk az anyatermészettől, így például a nyersfa hatású nyílászárók segítenek betölteni ezt az űrt, összhangba kerülni önmagunkkal és az élő természettel.

hergroup_hir_Sapeli_Modern_Alegro_2.jpg

SAPELI® kínálatunkban számos gyönyörű fa ajtó közül választhatnak a természet kedvelők.  Megnézem! 

 

A másik módja, hogy közelebb kerüljünk a környezetünkhöz az, ha több fényt engedünk be otthonunkba. Ha nincs lehetőséged növelni az ablaknyílások számát, nagyszerű megoldás lehet a SAPELI® SAPGLASS üveg beltéri ajtók alkalmazása.

hergroup_hir_bezfalcove_dvere_sapeli_sapglass.jpg

Amellett, hogy napfénnyel tölti meg a szobát, rendkívül modern és exkluzív megjelenést kölcsönöz a helyiségnek. Érdekel!

 

Ha otthonunk belsejében már teljes a harmónia nem maradt más, mint a külső terek újragondolása. A gyönyörű és gondozott udvar jelentősen növeli a környezetközeli érzést, azonban kiemelten fontos egy olyan területet kialakítanunk, ahol kényelmesen megpihenhetünk és élvezhetjük a csendet, a nyugalmat. A RENSON® exkluzív megjelenésű teraszárnyékolói minden apró részletet figyelembe véve, egyedi igények szerint rendelhetőek. 

hergroup_hir_renson_Algarve_Canvas.jpg

Innovatív kialakításának köszönhetően szabadon áramolhat alatta a levegő, valamint szükségszerűen, a kívánt érzetnek megfelelően szabályozható a napfény beáramlása a lamellákon keresztül. Árajánlatot kérek!

 

Válj eggyé Te is a természettel! Látogass el bonyhádi bemutatótermünkbe és nézz körül termékeink széles tárházában!