Ünnepélyes keretek között valósult meg új raktárcsarnokunk átadása!

Ünnepélyes keretek között valósult meg új raktárcsarnokunk átadása!

Április 12-én került sor új raktárcsarnokunk felavatására Bonyhádon!

A csarnok átadásával megvalósult a GINOP-1.2.16-22-2023-01860 „Kapacitás bővítése, hatékonyság növelés, valamint gyártás bevezetése a Herbavit Kft.-nél” című projektünk. A beruházás 2022-ben indult, amit az Európai Unió és a magyar kormány is támogatott.

Célunk a projekttel a raktár kapacitásunk növelése volt, melynek köszönhetően gyorsan és hatékonyan tudjuk majd a jövőben az egyre növekvő megrendeléseket végrehajtani. Az épület 1184 négyzetméteres, és 750 új raktári tárhellyel rendelkezik. A csarnok új polcrendszerrel lett felszerelve, és befejeződött az új készletező szoftver fejlesztése is, ami egy papírmentes, vonalkódos és PDA-s rendszer. A projekt hosszú távú terveinkkel összhangban áll, melyben piaci pozíciónk megerősítését és munkavállalóink anyagi és erkölcsi megbecsülését, szakmai fejlődését tűztük ki célul.

A raktárcsarnok átadásán jelen volt Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár, a térség országgyűlési képviselője, Bonyhád polgármestere, Filóné Ferencz Ibolya és Schnierer Péter, a Herbavit Kft. ügyvezetője.

csarnoképület.png

Köszönjük mindenkinek a részvételt!