Ablakbeépítési trendek a COMPACFOAM®-mal

Ablakbeépítési trendek a COMPACFOAM®-mal

Gyakorlati képzésen vettünk részt a GEALAN Magyarország szervezésében

Február 24-én a GEALAN Magyarország szervezésében megrendezésre került az „Ablakbeépítési trendek” gyakorlati képzés, melyen Falusi Péter illetve Csuvár Tibor kollégáink is részt vehettek, Varjasi Zoltán munkatársunk pedig előadóként működött közre az eseményen.

Ablakbeépítési trendek a COMPACFOAM®-mal.jpg

Az oktatás elméleti és gyakorlati részeket is tartalmazott. Sólyomi Péter, az Építésügyi Minőségvizsgáló Intézet szakembere mellett Kocsis Lajos, a GEALAN képviseletében tartott előadást. Az oktatás során a résztvevők számos kérdésre választ kaptak, mint például; „Mik a legjobb ablakbeépítési technikák?”, illetve „Milyen a jó tömítés, vagy mitől lesz kiemelkedő egy nyílászáró teljesítménye?”, továbbá sok más témát is érintettek.

Ablakbeépítési trendek a COMPACFOAM®-mal 2..jpg

Az elméletet követően a gyakorlati oktatás során kollégánk, Varjasi Zoltán cégünk újdonságát, a COMPACFOAM®-ot mutatta be. A tiszta EPS-ből készülő anyag rendkívül sokoldalú, amely végtelen felhasználási lehetőséget rejt magában. Éppen ezért véleményünk szerint, a COMPACFOAM® a jövő alkotóinak kulcsfontosságú eleme lesz, hiszen:

  • rendkívül alacsony súlya nagyban megkönnyíti a felhasználást
  • 100%-ban újrahasznosítható
  • csavarozható, vagyis nincs szükség előfúrásra
  • formatartó stabil szerkezet
  • fagyálló
  • izotróp
  • ellenáll a hőingadozásnak

Zoltán előadását követően Csikós Gábor és Vajda Melinda a Soudal munkatársai ismertették és bemutatták az elengedhetetlen purhabokat, tömítőket és ragasztókat, amelyek hozzájárulnak a hőszigetelt és légtömör ablakbeépítéshez.

Ablakbeépítési trendek a COMPACFOAM®-mal -3.jpg

Reméljük, hogy a résztvevők számos új és hasznos tudás birtokában távoztak! Még egyszer köszönjük a meghívást a GEALAN Magyarországnak!