Biztonság és a HOPPE

Biztonság és a HOPPE

Biztonság és stílus

Manapság egyre több hírt olvasni a különböző betörésekről. Te például tudtad, hogy a családi házakba történő betöréseknek majdnem kétharmada ablakokon vagy erkélyajtókon keresztül történik? Ez a nem megfelelő vasalat választása miatt még gyakrabban megeshet.

De vajon erre mi lehet a megoldás?

Mi mindenre gondoltunk! A HOPPE ablak és teraszajtó kilincsek, a megfelelő zárszerkezet mellett felszerelve olyan biztonságot nyújtanak, aminek köszönhetően aggodalmunk szinte nullára csökkenhet.

HOPPE ablakkilincsek

A Secustik ablakkilincsek megakadályozzák, hogy az ablakokat kívülről el lehessen mozdítani. Egy jellegzetes hang jelzi, hogy a biztonsági funkció működik. Ezekre a termékekre 10 év garanciát vállalunk, amibe a Secustik funkciói is beletartoznak.

Biztonsag_stilus_HOPPE_2.jpg

Teraszajtó kilincsek

Biztonsag_stilus_HOPPE_3.jpg

Otthonod biztonsága érdekében válaszd a HOPPE erkélyajtókhoz, illetve üveges teraszajtókhoz egyedileg megalkotott vasalatmegoldásait. A tolóajtókhoz készült termékcsalád egyszerűbben és könnyebben szerelhető, például az innovatív teleszkópos tengelynek köszönhetően nincs szükség rögzítőcsavarra, ez által az esztétikai látvány is javul.

Ha szeretnél egy biztonságos és esztétikus otthont varázsolni családodnak, válaszd a HOPPE ablakkilincseket és teraszajtó vasalatokat, a szeretteid és otthonod biztonsága érdekében!